Voor het eerst een auto aanschaffen is altijd een memorabel moment, ongeacht de prijs en de staat van het model. Hoewel in Nederland 18-jarigen hun rijbewijs kunnen halen, kan dat in Amerika al twee jaar eerder. Daardoor is mogelijk dat de pas 16-jarige “Richest Kid in America”, Donald Dougher, een autoverzameling heeft die varieert van een Ferrari LaFerrari tot een Bugatti Chiron.

Donald Dougher: “Richest Kid in America”

Niet alleen dat, Dougher woont daarnaast in een luxe herenhuis en heeft een inwonende videograaf  om content voor hem te schieten. Nadat hij namelijk met een gouden lepel werd geboren besloot hij een YouTube-kanaal op te zetten om zijn luxe leven wereldkundig te maken. Daarmee heeft hij een 596.000 abonnees mee voor zich weten te winnen en op Instagram staat de teller van volgers op 296.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DONLAD (@donlad)

Toen hij in 2019 een YouTube-kanaal startte, realiseerde hij zich dat hij geld kon verdienen met YouTube via advertenties. Het geld dat hij daarmee verdient spendeert hij weer aan de volgende video’s. “In de toekomst wil ik vooral mijn kanaal laten groeien. Al mijn geld spaar ik of sluis ik terug naar het kanaal.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DONLAD (@donlad)

Momenteel gebruikt de knaap voornamelijk YouTube, TikTok en Instagram om zijn weelderige levensstijl met iedereen te delen. Dus als als u behoefte heeft om te zien hoe een tiener die nog op de middelbare zit maar meer geld heeft dan de meesten ooit in hun leven zullen hebben, kunt u hem op die platformen op de voet volgen. “Ik leef mijn beste leven in heel Californië, en ik wil jullie meenemen. Op mijn kanaal vind je me vlogs filmen over mijn levensstijl en andere gekke dingen die ik doe”, aldus de tiener.

$ 20.000 per maand op zijn 14e

Op 14-jarige leeftijd ontdekte hij dat hij in staat was om $ 20.000 per maand te verdienen met YouTube. Dougher legde in een video-interview met Truly uit da hij altijd druk in de weer is: “Ik post altijd verhalen, foto’s en doe altijd iets op sociale media.”

@don.lad I swear she’s up to something 👀 @yvonnedougher #mafia #mclaren ♬ orijinal ses – By_Daqlı

Autocollectie

Hoge bomen vangen veel wind en daardoor is de 16-jarige meermaals het hoofdonderwerp van artikelen geweest. Diverse bronnen leggen de focus op zijn autoverzameling, want naar verluidt zou hij de eigenaar zijn van onder meer zeldzame modellen als een Ferrari LaFerrari en een Bugatti Chiron. Er is geen bewijs dat hij de sleutels ervan aan zijn bos heeft hangen, maar hij is verder ook gezien in een Pagani Huayra Roadster en een Rols-Royce Cullinan.