Op 20 minuten rijden vanaf Antwerpen is dit stijvolle huis gesitueerd tegen de Nederlands-Belgische grens in Kapellen – één van de rijkste gemeenten in Antwerpen vol met villaparken en exclusieve landgoederen. In het center van het domein is een fontein omgeven door de gebouwen en naast het hoofdhuis is een in het oog springende stal met “meerdere mogelijkheden, met een prachtige buitenkeuken voor het houden van events.”

7 slaapkamers in rietgedekt domein van 1.000 vierkante meter

Het object wordt aangeboden door Christie’s International Real Estate en bestaat uit drie gebouwen: het hoofdverblijf, het gastenverblijf en de conciërgewoning. Laten we beginnen met de hoofdwoning, want daar zal de volgende bewoner de meeste tijd spenderen. Die kan gaan pronken en genieten van 1.000 vierkante meter aan woonoppervlak en vechten om de beste slaapkamer is niet nodig, want er zijn er maar liefst 7, terwijl er maar één verdieping is.

Landhuis-Klinkaardstraat 221-04

Het perceel van 9 hectare ligt aan een rustige, beschutte weg, is geheel omheind en maakt deel uit van een groot natuurgebied met zwemvijver. Vanwege de landelijke omgeving heeft u vanuit iedere hoek en kamer vrij uitzicht over flora en fauna dat het huis omsingeld.

Klassiek interieur met open haard

Het 9e-eeuws pand bevat een klassiek interieur met open haard, houten details, sierlijke schilderijen en tapijten. Ook zien we op de foto’s meerdere kroonluchters, een klassieke keuken met serre, een kantoorruimte en een buitenkeuken met lange tafel.

Keuken domein

Om erachter te komen hoeveel alles bij elkaar kost, zal u toch contact op moeten nemen met de makelaar. De vraagprijs van het landgoed op Klinkaardstraat 221 is namelijk op aanvraag. Maar we raden u eerst aan om even tijd te nemen om de foto’s te bewonderen en even weg te dromen bij het idee om hier te resideren.