Regelmatig struinen we Funda af op zoek naar de meest luxueuze stulpje. En we hebben er weer één gevonden. Verscholen in de bossen van de Veluwe staat in Beekbergen dit prachtige rietgedekte domein. “Stijlvolle luxe en hoogstaand comfort zijn hier tot in alle details doorgevoerd.”

Villa in Beekbergen op 4389 m² perceel en met woonoppervlak van 507 m²

De in 2014 gebouwde woning ligt op een perceel van liefst 4.389 m². Het totale woonoppervlak van het hoofdgebouw bedraagt 507 m². Het rietgedekte domein beschikt verder over acht kamers, waaronder vier slaapkamers, verdeeld over twee woonlagen. Bij het betreden valt gelijk de riante woonkamer op met aangrenzend een woonkeuken die over alle nodige inbouwapparatuur beschikt. Ook vinden we een bijkeuken, de ideale plek om een wasmachine en/of droger te plaatsen.

Landhuis Beekbergen

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een luxe badkamer met separaat toilet te vinden. De gebruiker van de master bedroom hoeft echter niet van zijn of haar kamer af te komen, diegene beschikt namelijk over een en-suite badkamer.

Landhuis Beekbergen

Luxueus souterrain en riante tuin

Het paradepaardje van deze residentiële woning vinden echter in het souterrain, waar een verwarmd zwembad is gerealiseerd. Het zwembad heeft een afmeting van 7,20 x 3,35 meter en is 1,55 diep. Op dezelfde vloer is ook een overheerlijke jacuzzi te vinden. Ook een Finse sauna, Turks stoombad met douche, separaat toilet, kleedruimte, een massageruimte en lounge ontbreken niet.

Zwembad Beekbergen

En of één zwembad niet genoeg is: nee, in de riante tuin vinden we er nog één. Zomer of winter, een duik nemen behoort dus ten alle tijde tot de opties. In de tuin zijn een flink aantal zitmogelijkheden te vinden, zowel in de zon als in de schaduw.

Tuin Landhuis Veluwe

Het landhuis in Beekbergen is een luxueuze wilde voor degene die zich wil profileren met het nieuwste van het nieuwste en het modernste van het modernste. De villa draagt dan ook een prijskaartje van € 3.500.000. Bekijk hier de Funda-advertentie.