Allereerst, lieve lezers en kijkers. Namens het team van Pure Luxe willen we jullie beste wensen en een gelukkig nieuwjaar toewensen. We sloten het jaar goed af met het behalen van de 100 duizend abonnees, waarvoor duizend maal dank, en ook dit jaar blijven video’s maken. We bijten het spits af met de nieuwste Rolls-Royce, waarmee we richting amice Mobicep rijden.

De nieuwste Rolls-Royce

Alvorens we richting Mobicep rijden snuffelen we door de showroom van het in Eindhoven gevestigde Cito Cars, dé Rolls-Royce importeur van Nederland en tegenwoordig ook McLaren-dealer. Zelf pakken wij de Rolls-Royce Cullinan in de opvallend kleur ‘ Silver Satin’ en ‘Twilight Purple’. Er zitten diamanten in de koplampen en de grille is gestroomlijnder dan z’n voorganger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Uiteraard zit de kenmerkende sterrenhemel in het plafond en het interieur bestaat verder uit wit leder en contrasterende paarse stiksels. De deuren sluiten en openen automatisch, in de hoofdsteunen zitten tv-schermen en achter de achterste middenconsole zit een champagne-koeler. Niet uw smaak? Geen probleem. De luxe wagen is volledig ‘bespoke’ en u heeft de keuze uit talloze materialen, stoffen en kleuren.

Nieuwe aanwinst van Mobicep?

Iemand die zelf ook meermaals achter het stuur gekropen is van een Rolls-Royce Cullinan, is niemand minder dan Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mobicep. Deze ondernemer en YouTuber, was namelijk ooit de eigenaar van een matte gouden Cullinan. We parkeren ‘m onder toeziend oog van zijn Lamborghini Aventador, Lamborghini Urus en de Audi RS6. Allemaal zwart gekleurd, de nieuwe kleur van zijn onderneming MB Nutrition.

Gaat Mobicep deze nieuwe Rolls kopen? Je ziet het in deze video. Tevens geven wij ook 10 sleep shredder potten weg van MB Nutrition. Snel kijken dus!

Met speciale dank aan Mobicep & Cito cars.