Ieder jaar komen fabrikanten aan met iets nieuws op het gebied van tv’s. Het moet alsmaar groter, sneller en opvallender dan de ander. Projectorbedrijf AWOL op de Consumer Electronics Show 2023 de Vision Vanish gepresenteerd. Ze omschreven hun nieuwste apparaat als ’s werelds grootste, helderste oprolbare triple laser-tv die iedere kamer “zonder compromissen verandert in een thuisbioscoop”.

AWOL Vision Vanish

Het vooruitstrevende apparaat wordt geleverd in drie delen: de projectie-TV (LTV-3500), het gemotoriseerd oprolbaar scherm en de ‘slimme kast’. Met een druk op de knop wordt een verborgen 120-inch scherm in enkele tellen uitgerold en een compartiment schuift uit om een ​​AWOL LVT-3500 driedubbele laserprojector te onthullen die het scherm oplicht.

Vision Vanish

Zodra alles geïnstalleerd gebruik maken van een waslijst aan features, waaronder HDR 10+ ondersteuning, ingebouwde 36-watt luidsprekers en zelfs 3D-ondersteuning. Met MEMC-technologie levert AWOL Vision “vloeiende inhoud en overgangen” en de gamemodus heeft de laagste vertraging van het merk tot dusver. “Veilig voor je ogen, ongelooflijk voor alle zintuigen”, menen ze.

De techlonogiesector blijft in sneltreinvaart innoveren, waardoor apparaten binnen enkele jaren outdated raken. Maar niet in het geval van deze laser geprojecteerde tv-installatie. “Doordat de firmware draadloos wordt bijgewerkt, blijft uw tv nooit verouderd.”

Prijs van de Vision Vanish

Het AWOL Vision Vanish-systeem kost maar liefst $ 16.000. Althans, als u voor het vlaggenschipmodel gaat van 120 inch. Als u bereidt bent om 20 inch in te leveren, bent u $ 1.000 goedkoper uit. Dat is aanzienlijk voordeliger dan vergelijkbare producten van concurrerende merken. Laten we de C SEED M1 4K 165 INCH TV als voorbeeld nemen. Deze uitvouwbare microled-tv ,et een diagonale grootte van 165-inch kost maar liefst $ 400.000.

Het is nog mogelijk om een Vision Vanish aan te schaffen. Dat kunt u doen op de webiste van AWOL Vision. Zodra u een bestelling heeft geplaatst zal het bedrijf het product over 60 dagen leveren.