Peter Gillis ligt flink onder vuur. De kritiek begon met armzalige en smerige stacaravans, maar inmiddels wordt hij verdacht van ontvoering, criminele activiteiten en afpersing. Wat hier allemaal waar van is, moet nog maar een blijken, maar de geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren. Ook zijn zoon heeft zichzelf in een kwaad daglicht gezet door op het nippertje te kunnen remmen zodat hij een fietser niet van z’n sokken rijdt.

Mark Gillis gedraagt zich levensgevaarlijk

Op social media circuleert een video van Mark Gilles, zoon van de vakantiepark-patron, waarop te zien is hoe hij de Porsche van vaderlief flink op z’n staart trapt.

Op zich niks mis mee, maar de situatie was er niet bepaald naar en het rijgedrag oogt bovendien nogal roekeloos. Het akkefietje vindt namelijk plaats binnen de bebouwde kom en zonder het door te hebben komt er een fiets van rechts. Mark kan net op tijd zijn voet op het rempedaal brengen, waardoor de fietser met de schrik vrijkomt.

 

@cars_by_tom Mark Gillis in zijn Porsche #cars_by_tom #asten #porsche911turbos #markgillis ♬ original sound – Tom

“Dat is wat anders dan een golfcar of niet, Mark?’’, zegt Peter nog voordat de auto naar voren schiet. De video werd geplaatst op TikTok en verzamelde in rap tempo honderden reacties. Zo zegt iemand: “Rijdt bijna iemand met voorrang dood. Debiel”, terwijl een ander schrijft: “Deze gast rijdt zichzelf nog een keer dood in deze wagen.”

Deel 2

Het incident met de fiets blijkt slechts het eerste deel, want in een tweede video is te zien hoe Mark bij het accelereren, onder toeziend oog van een met camera’s gewapende menigte, bijna de controle over het stuur verliest en de Porsche tegen een strook geparkeerd auto’s aanrijdt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cars_by_Tom (@cars_by_tom)