Linsey Donovan groeide op in Maryland, een stad vlakbij de hoofdstad van de Verenigde Staten (Washington D.C.). In haar tienerjaren stond zij en haar familie aan de rand van de financiële afgrond, maar toen de destijds 18-jarige naar Florida verhuisde werd de geldkraan geopend.

Linsey Donovan’s carrière 

Linsey Donovan, bijgenaamd Bikini Barbie, aangezien haar vele gelijkenissen met Barbie en het feit dat ze het liefst de hele dag rondloopt in bikini’s, is een influencer op sociale media met meer dan 55 duizend volgers. Niet verbazingwekkend veel, maar de afgelopen jaren zijn er kosten noch moeite gespaard om haar carrière te lanceren.

Ook maakt ze video’s op TikTok, evenals make-up tutorials en ‘bikini try on’s’ op YouTube. Tijdens de coronapandemie heeft Donovan ook een OnlyFans-account- en een Patreon-account aangemaakt om haar inkomsten verder te bevorderen. Met succes, want één jaar later overschreed ze naar eigen zeggen de magische $ 1.000.000 grens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linsey Donovan (@linsey99forever)

Ondertussen heeft ze 22 kaarsjes mogen uitblazen en heeft ze aardig wat deals in het vastgoed weten te voltooien. In een interview met Truly vertelt de Amerikaanse blondine dat al haar woningen tezamen een waarde vertegenwoordigen van $ 5.000.000. Zelf resideert ze in een woning van $ 2.000.000, die ze toepasselijk de ‘Barbie Dreamhouse’ noemt. Haar met roze ingerichte slaapkamer is maar liefst 186 vierkante meter groot en als u denkt dat het niet gekker kan, dan heeft u het mis. De honden van de sociale media-ster hebben namelijk allemaal een eigen slaapkamer. Het doet ons denken aan de Gunther VI, een welgestelde Duitse herder die beschikt over een vermogen van € 448 miljoen, waar zelfs een Netflix-serie over gemaakt is.

Linsey Donovan’s autocollectie 

Wie het breed heeft, laat het breed hangen en daarbij heeft Donovan nogal een gat in haar hand. Zo heeft ze een make-up- en schoenencollectie die bij elkaar opgeteld een waarde hebben van $ 50.000 en ze heeft door de jaren ook een autocollectie opgebouwd. De waarde? Dat wordt geschat op $ 450.000. Haar eerste aankoop was een Mercedes S65 V12 met een prijs van $ 250.000. Haar leeftijdsgenoten waren destijds waarschijnlijk enorm jaloers, want hoewel ze nog niet eens legaal alcohol mocht nuttigen, reed ze in een auto waar zelfs de ouders van haar vriendinnen enkel en alleen van zouden kunnen dromen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linsey Donovan (@linsey99forever)

We kunnen stellen dat ze haar schaapjes op het droge heeft, maar ze blijft ambitieus. Er zitten plannen in de pijplijn om te beleggen in commercieel vastgoed, zonder enige ervaring in die branche, maar af en toe kan ze het allemaal nog steeds niet geloven. Iedere ochtend dat ze voor de spiegel staat moet ze zichzelf nog even knijpen: “Oh my god, ik word gewoon wakker in mijn Barbie Dreamhouse.”