Het lijkt wel alsof iedere bekende Nederlander, investeerder of crypto-handelaar een aantal keer per jaar het vliegtuig naar Ibiza pakt. Wat nou vliegtaks? Deze groep laat zich nergens door remmen. De meesten die deel uitmaken van dit welgestelde gemeenschap vieren daar het leven en doen dit ongetwijfeld tegelijkertijd om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. En waar kan dat beter dan in een club?

Lió: dé hotspot van Ibiza

Een locatie die gegarandeerd niet overgeslagen wordt, is de club Lió, waar de champagne rijkelijk vloeit, de meest extraordinaire cabaretvoorstellingen worden gegeven en waar de feestgangers aan het eind van de avond dansend op de tafels staan. Typisch Ibiza-stijl. Tegenwoordig heeft Lió, onderdeel van de Pacha Group, meerdere vestigingen in verschillende landen, waaronder in London, Las Vegas and het Griekse eiland Mykonos, maar aan het eind van het jaar gaan ze uitbreiden en wordt ook Dubai aan dit lijstje toegevoegd.

Lió is genesteld tussen de megalomane jachten in de haven van Ibiza stad. De uitgaansgelegenheid bevat een luxueuze uitstraling waardoor het is uitgegroeid tot een hotspot van de de rich en famous op het partyeiland. In het verleden stonden op de gastenlijst namen als Paris Hilton, Arnold Schwarzenegger, Giorgio Armani Will Smith, maar ook de Nederlandse Lil Kleine, die zelf zijn kind vernoemde naar de club.

Daarnaast staat ook gastronomie hoog in het vaandel. Sterker nog: het restaurant van Lió, waar regelmatig cabaret-avonden worden gehouden, wordt gezien als beste van het eiland. Het is dan ook niet voor niets dat u rondom maart al moet reserveren als u een avondje wil losgaan aankomende zomer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lío (@lioibizaofficial)

Lió Dubai is taking over 

Voortbouwend op het succes zal Lió het bedrijf zijn eerste locatie openen in het Midden-Oosten. De club zal geopend worden in de nieuw locatie van FIVE LUXE dat later dit jaar wordt geopend in Jumeirah Beach Residence. FIVE heeft een reputatie opgebouwd met het organiseren van feesten van wereldklasse, dus de verwachtingen zijn tamelijk hoog.

Een oogverblindende locatie die zo ontworpen is dat Lió Dubai zich midden in de Perzische golf zal bevinden. Vanuit de club zullen gasten een uitzicht hebben op de kust van Dubai. Zo zijn de Dubai Eye en Palm Jumeirah duidelijk te zien vanaf de dinertafels. Mocht u tijdens een show dus even afdwalen of inkakken, dan is er ieder geval genoeg te zien.

Lió Dubai zal een oppervlakte van 3.252 vierkante meter beslaan waardoor er voldoende ruimte ontstaat om zo’n 500 gasten te verwelkomen voor een diner plus show. Als het restaurant na het diner wordt omgetoverd tot een chique nachtclub, zal er nog plek zijn voor enkele honderden mensen die een avondje flink kunnen flaneren. Er zijn in ieder geval voldoende elementen aanwezig om tot in de vroege uurtjes door te gaan. Laat de champagne maar knallen!

Wilt u een sfeerimpressie van een avond vol entertainment bij Lió? Dan kunt u onderstaande video bekijken: