Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto, maakt al jarenlang deel uit van de meest succesvolle dj’s ter wereld en viel als zodoende meermaals in de prijzen. De Brabander is een fenomeen in de muziekindustrie en heeft aantal megahits gescoord als Red Lights, The Business, Wasted en Adagio For Strings. Tiësto heeft door de jaren heen een vermogen van € 170 miljoen vergaard, maar binnenkort moet hij wellicht een deel daarvan inleveren bij een ex-businesspartner.

Voormalige zakenpartner van DJ Tiësto

Onlangs kreeg F1-coureur Nyck de Vries het aan de stok met een voormalige partner, een vastgoedmiljonair, maar ook Tiësto zit in een soortgelijke situatie. Samen met bouwondernemer Jeroen Nuijten, directeur van bouwbedrijf STE Exclusive Projects B.V. uit Etten- Leur, kocht hij een aantal panden in Brabant, waaronder het oude Rabo kantoor in Etten- Leur en een luxe grachtenpand aan de Amsterdamse Prinsengracht, waarvan de waarde door de jaren heen is gestegen, meldt Bekende Buren.

Ondertussen blijkt dat alle eigendommen op de naam van Verwest staan. Aangezien ze de panden gezamenlijk kochten zou Nuijten recht hebben op 50%, maar dat is niet zo gegaan. Daarom zou Verwest zijn voormalig partner miljoenen verschuldigd zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix)

Akkefietje met Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau

Nuijten heeft overigens wel vaker akkefietjes, om het zo maar even te noemen, met BN’ers. In 2019 raakte hij verwikkeld in een jarenlang durend juridisch steekspel met Wesley Sneijder en zijn voormalige vrouw Yolanthe Cabau. Nuijeten reisde herhaaldelijk af naar Istanbul en Ibiaza voor de bouw van een villa, maar plots kreeg hij te horen dat hij niet meer nodig was.

“Dat de Sneijders een overeenkomst niet wilden nakomen is prima, dat mag. Maar Nuijten had wel een hoop kosten gemaakt: schetsen, ontwerpen, vergunningen, uren, vliegtickets, gederfde winst… Elke post was nota bene met ze doorgenomen”, vertelde zijn advocaat destijds. De eis was anderhalve ton, maar omdat er nooit een overeenkomst is gesloten tussen beide partijen, ging de rechtbank in Utrecht daar niet mee akkoord en uiteindelijk mocht de oud-international de meeste van zijn centjes houden. Wél moest hij € 21.000 overmaken voor de geleden schade.