Geweldig nieuws voor fans van de wijlen Prince, artiestennaam van Prince Rogers Nelson. Het fenomenale Emara Estate, gelegen op de Turks- en Caicoseilanden (Caribisch gebied), is nu te boeken voor slechts $ 14 duizend per nacht en biedt een onvergetelijk ervaring aan in de voormalige privévilla van de wereldberoemde Purple Rain-zanger!

Emara Estate van wijlen Prince

De man groeide uit tot een fenomeen voor jong en oud en vergaarde ongekende succesen middels hitnummers als Purple Rain (1984) en The Most Beautiful Girl in the World (1994). Hoewel hij in 2016 kwam te overlijden, werd onlangs pas, na een langdurige juridische procedure, zijn erfenis verdeeld. Omdat de Amerikaan geen testament had was het een heel gedoe om zijn erfenis van ongeveer $ 156 miljoen te verdelen.

Emara Estate is een zeer extravagante vakantiewoning op de Caribische Eilanden, gelegen op acht hectare grond omgeven door palmbomen en een schitterende blauwe zee. Het herenhuis heeft wel 17 slaapkamers en voelt daardoor meer als een luxe vijfsterren-resort, dan een op zichzelfstaande woning. Er is ook meer dan genoeg ruimte om te kunnen ontspannen dankzij de 1.858 m² aan leefruimte.

Prince

Het landgoed bevindt zich op een eigen schiereiland, wat een algeheel gevoel van afzondering en privacy geeft. Het eigendom zelf bestaat uit twee villa’s: Emara East en Emara West. De gebouwen zijn licht van kleur met donkere daken, die een ambiance van rijkdom en weelderigheid creëren. Van binnen straalt het pand ook rijkdom uit. Van schitterende kroonluchters tot strakke witte muren en bijzondere schilderijen: er is eindeloos veel te zien.

Aanwezig in gebouw East zijn acht slaapkamers, waarvan zeven uitzicht hebben op de blauwe oceaan. Eén van de slaapvertrekken kijkt uit op de jachthaven waar de luxueuze jachten aangemeerd liggen. Er is eventueel zelfs nog een plaats voor een middelgrote boot, mocht daar interesse voor zijn. De overloopzwembaden vloeien in elkaar over naar beneden waar een reeks terrassen zijn. Een ideale plek om lekker te relaxen en te genieten van de zomerse zon. Zonsondergangen schijnen daar overigens fantastisch te zijn.

Amara West heeft negen slaapkamers met een vergelijkbare sfeer als gebouw East. Van de heerlijke diepe badkuipen en marmeren bladen in de badkamers tot de verwelkomende kingsize en queensize bedden. Naast de gezellige zwembaden is er ook een sportcentrum aanwezig.

Accommodatie voor in totaal 34 gasten

Tijdens uw reis bij deze onvergetelijke villa wordt u gechaperonneerd door een volledige staff, waaronder een butler, een huishoudster en een bewaker. Er is ook een 24/7 congiergeteam aanwezig om alle activiteiten tijdens het verblijf te regelen.

In totaal is er accommodatie aanwezig voor 34 gasten, waardoor deze locatie de perfecte plek is om een groepsreis voor te boeken. Dat maakt het prijskaartje van $ 14.000, omgerekend iets meer dan € 13.000, per nacht ineens een stuk minder fors, nietwaar?