Letterlijk een brute Jeep. De Nederlandse beauty-influencer en YouTuber Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, deelt op Instagram dat ze de trotse eigenaar is geworden van een door BRUTE aangepaste Jeep Wrangler in het babyblauw, onderwijl het interieur uit bruin leder bestaat.

Jeep Wrangler door BRUTE

Op de website van BRUTE staat dat “deze verfijnde en verbeterde versie van de iconische Jeep Wrangler is helemaal custom gemaakt” en dus geheel naar eigen wens samengesteld kan worden, zoals we dat eerder zagen bij de Wrangler van YouTuber en amice Gio.

Hoeveel Beautygloss heeft betaald voor de Jeep zullen we niet weten, maar in caption van haar post op Instagram, benadrukt ze dat ze ‘m heeft gekocht van haar eigen geld en dus niet gesponsord heeft gekregen. “Voor alle meisjes die te horen krijgen dat het ze toch niet gaat lukken. Keep going. Ik geloof in je 🔥 (@brute.jeeps.thehague gekocht van eigen geld).”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss)

Op de website van Jeep-dealer Mobility Group Haaker zien we een vergelijkbare editie te koop staan en die kost € 139.312.

Daar zien we direct waar deze aangepaste wagen allemaal over beschikt: een audiosysteem van negen speakers en een subwoofer van Alphine, lederen bekleding in het bruin, verlichte bekerhouders aan de voorzijde, een viertal verstelbare passagiersstoelen, speciale 22” BRUTE Velgen, evanals een aantal BRUTE-merklogo’s op zowel het interieur als het exterieur.