Op reis kan een powerbank een reddende engel zijn. Hoewel de meesten dit apparaat gebruiken om hun smartphone te voorzien van stroom, zijn er grotere varianten die ook, naast de standaardfuncties, een fiets-, motor, brommer- of autoband vol kunnen pompen met lucht.

Powerbank met elektrische bandenpomp

Het klusje is zo geklaard met een 12V-luchtcompressor. De Donrox Ride F511 (testwinnaar van het jaar 2022) is een namelijk een elektrische bandenpomp met digitale bandenspanningsmeter, powerbank en zaklamp ineen. “Ideaal om voor vertrek en onderweg de banden van je fiets, auto, motor of ander voertuig op spanning te brengen.”

Donrox is een bedrijf gespecialiseerd in elektrische bandenpompen en heeft voor ieder voertuig een geschikte compressor tussen het aanbod staan, waaronder dus ook een 12V luchtcompressor, plus een aantal verloopnippels voor allerlei voertuigen, waaronder autobanden.

Koop de veelzijdige powerbank hier.

U draait simpelweg het slangetje erop en vervolgens het uiteinde op het ventiel. Zodra alles goed is aangesloten zal de powerbank de bandenspanning weergeven. Met een druk op de (middelste) knop pompt het apparaat automatische lucht in de band. Binnen 10 tellen zorgt het apparaat voor 0,1 bar. Hierdoor kan u zonder enige vorm van inspanning te verrichten uw band voor u op laten oppompen waardoor u binnen een mum van tijd uw reis weer kan vervolgen.

  • Compact en lichtgewicht en daarmee handig voor onderweg en op reis
  • Werkzaam op een krachtige lithiumbatterij van 2000mAh
  • USB oplaadbaar en draadloos
  • Eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk digitaal display
  • Stopt automatisch bij het bereiken van de gewenste bandenspanning

Geleverd in een waterafstotende beschermkoffer

Zorg wel dat u de juist modus heeft aangeklikt, want er zijn er namelijk vier: voetbal, fiets, motor en auto. De krachtige powerbank wordt geleverd in een waterafstotende beschermkoffer en wordt aangeboden op Bol.com met een adviesprijs van € 79,95.

Powerbank