Wie op zoek naar is naar een geborgen plek omringd door natuur moet aan het Exdel 24 in het Limburgse Landgraaf zijn. Daar stijgt namelijk een uiterst imposante en ruime villa boven de grond uit, die alle faciliteiten voor het buitenleven biedt. “U woont hier op een steenworp afstand van het pastorale Limburgse heuvelland, waar prachtige natuur en sfeervolle kerkdorpjes het landschap tekenen en u kunt genieten van het rijke roomse leven.”

Villa in Landgraaf op perceel van 4.000 m² en met woonoppervlak van 404 m²

De strakke witte villa in Landgraaf, gebouwd in 1970, rust op een perceel van 4.000 m², met een woonoppervlak van 404 m². Het perceel is omgeven door een overdaad aan groen. De woning beschikt onder meer over meerdere zwembaden, poolhouse met bar, een blokhut met sauna en bad en een hertenweide. De villa wordt gekenmerkt door veel saillante details en privacy alom. In de gehele villa zijn domotica-systemen te vinden, waardoor u middels uw smartphone controle heeft over ieder aspect in de woning.

Via de prachtige stenen trappen aan de voorzijde komt u uit bij de voordeur, waarna u in de hal terechtkomt. Hierna verschaft u zichzelf door de dubbele stalen deuren toegang tot de riante woonkamer, welke wordt gekenmerkt door het aanwezige eikenhouten pakket. De haard draagt bij aan de warme sferen.

Woonkamer

Deze woning biedt niet alleen voldoende mogelijkheid tot relaxen, ook thuiswerken is geen enkel probleem. Aan de woonkamer grenst namelijk een kantoorruimte.

Tevens grenst er een moderne keuken aan de living, die over alle nodige inbouwapparatuur beschikt, zoals een state-of-the-art keukenapparatuur van Miele, een keramische kookplaat, een ingebouwde koffiemachine, een vrieskast, vaatwasser, koelkast, een combimagnetron, een stoomoven, twee warmhoudlades én een vacumeerlade. Ook zijn er twee heuse wijnklimaatkasten te vinden. De keuken biedt uitzicht op de overheerlijke achtertuin. Voorts loopt u door naar de eetkamer, welke uitzicht biedt op de rondscharrelende herten.

Keuken

Vijf riante slaapkamers en drie badkamers

Op de eerste verdieping vinden we vijf slaapkamers, drie badkamers en twee inloopkasten. Eén inloopkast is voorzien van koffiecorner en verborgen toilet. Twee van de vijf slaapkamers zijn voorzien van een vide. De master bedroom geldt als absolute luxebron, deze beschikt over een prachtige designhaard en een lift waarmee de televisie naadloos in het interieur verdwijnt. In de master bedroom vinden we openslaande deuren die toegang geven tot het dakterras, waar u kunt genieten van de serene ochtendrust in het Limburgse heuvelland. Tevens vinden we op het dakterras een jacuzzi.

U kunt daarnaast een bad nemen in de badkamer waar een ruim ligbad is gesitueerd, of een warme douche in de inloopdouche met infraroodlicht en zonnebank. De spiegel is verwarmd en beschikt over een ingebouwde televisie. Ook de andere badkamers beschikken over een bad, ingebouwde douche en verwarmde spiegel.

Zwembad

Sowieso is ontspannen in deze villa geen probleem met het separate poolhouse. Hier vinden we stoombad, jacuzzi en zwembad met jetstream. Het is ook een plek om de lange zomeravonden door te brengen, met een aanwezige haard en de nodige inbouw-  keukenapparatuur. Ook een toilet met urinoir en inloopdouche ontbreken hier niet. Naast het poolhouse is een berghut met sauna en Kneipp-bad te vinden.

Hertenweide

Tot slot vinden we naast de tuin nog een hertenweide, deze hoort dus niet bij de woning. Maar vanuit de tuin heeft u wel uitzicht op de rondscharrelende dieren, die de plek gebruiken als eet- en rustplaats.

Hertenweide

Bent u opzoek naar een rustgevende woning middenin de Limburgse natuur met alle nodige voorzieningen in Landgraaf en in de buurt van steden als Maastricht en Aachen? Bekijk hier de Funda-advertentie.