Zingend Nederland houdt overduidelijk van sportauto’s en veel daarvan gaan bij Louwman Exclusive langs om te shoppen. Namen als Frans Duijts, Rico Verhoeven, Joseph Klibansky en Royalistiq staan al op de klantenlijst, maar de meest recente aankoop van een bn’er, betreft een spierwitte Maserati, gekocht door Emma Heesters. “Ik heb een nieuwe auto gekocht!. Zo trots. Het is eigenlijk bijna dezelfde als die ik eerder had, alleen sneller, een upgrade en nul kilometers”, schrijft de zangeres op Instagram.

Nieuwe auto van zangeres Emma Heesters

Net als Davina Michelle begon Heester met het uploaden van covers op haar YouTube-kanaal. Dat leverde haar een platencontract op, maar met name sinds haar deelname aan Beste Zangers werd ze in een mum van tijd razend populair en ze heeft al een aantal jaar een relatie met de Nederlandse voetballer Wesley Hoedt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

De meeste, eerdergenoemde Nederlandse artiesten en/of bn’ers kozen voor een model van McLaren, maar Heesters wijkt dus af van dat patroon. Ze kan nu dagelijks plaatsnemen in haar nieuwe aanwinst. Ze mag zichzelf namelijk de trotste eigenaar noemen van een sportieve Maserati Ghibli Modena S, het model dat in 2013 werd gepresenteerd tijdens de Shanghai Auto Show.

Dit model, te herkennen aan de dynamisch gevormde rondingen en vloeiende lijnen, heeft onder de motorkap een V6-motor liggen met een vermogen van 420 pk en een 580 Nm koppel.

In 4,7 tellen katapulteert de Masesrati Ghibli vanuit stilstand naar de 100 kilometer per uur in slechts 4.9 seconden tijd. Als Emma Heesters het gaspedaal van haar nieuwe auto tot in de bodem intrapt, tikt de snelheidsmeter een maximumsnelheid van 286 kilometer aan. Hoeveel de zangeres ervoor heeft afgerekend is niet duidelijk, maar een spiksplinternieuwe Maserati Ghibli Modena S kost rond de € 160.000.