Thiago Tallmann is een 23-jarige 3D-kunstenaar uit Barcelona. Hij is van origine Braziliaans en heeft een buitengewoon oog voor detail. De kunstenaar is werkzaam bij Sixnfive, een Spaans bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale en fysieke kunstuitingen, en daar maakt hij allerlei waanzinnige kunstwerken.

De Braziliaanse 3D-kunstenaar Thiago Tallmann

De kunstenaar heeft een breed scala aan werken op zijn sociale media en ook op verschillende portfoliosites. Zo is hij vooral bezig met het maken van verschillende 3D-kunstwerken die veel kleur bevatten. Ook ‘patchwork’ is een kunstvorm die vaker bij hem naar voren komt, waarbij hij met verschillende stofjes aan elkaar een patroon ontwerpt. Maar we mogen ook zeker zijn NFT-afdeling niet vergeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Retromotive (@retromotive)

Porsches 911 bekleed met Corduroy

De Porsche 911 is het bekendste model van het Duitse automerk en leent zich blijkbaar eveneens als potentieel kunstwerk. Het model is in de afgelopen 54 jaar nauwelijks veranderd en is bij menig mens een geliefde klassieke auto. Dit samen met het tijdloze design van de auto, maakt de auto een blijvend succes.

Nadat Thiago Tallman een onderzoek deed naar stoffen en textiel, kwam hij op het idee om met het gebruik van patchwork verschillende Porsches 911 om te toveren tot ware kunstwerken. Hij maakte gebruik van een mix van art direction en de charme van de klassieke Porsche 911.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Retromotive (@retromotive)

De Porches zijn voorzien van verschillende printen. De eerste auto is bekleed met een teddyachtige bloemenprint en de andere twee auto’s zijn bekleed met corduroy, een geribbelde geweven stof. De ene auto bevat verschillende pastelkleuren, terwijl de andere auto een strakke uitstraling heeft dankzij het witte uiterlijk.

Klik hier om alle foto’s van de drie verschillende auto’s te aanschouwen.