Bel Air is een van de rijkste en meest exclusieve woonwijken in Los Angeles. Diverse beroemdheden hebben hier dan ook een villa, waaronder JLO, Kim Kardashian, Victoria Beckham en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een woning met onberispelijke aandacht voor detail en een aantal unieke faciliteiten en voorzieningen, is de villa op 1859 Bel Air Road.

De villa met adembenemende uitzichten over de canyons van Bel Air

De woning met 1.858 vierkante meter aan woonoppervlak is op een waanzinnig 1,6 hectare perceel gevestigd in Bel Air in het westen van Los Angeles. De villa beschikt over adembenemende uitzichten van de prachtige canyons van Bel Air tot de oceaan en Catalina Island. De woning is ontworpen door het bekroonde architectenbureau Tag Front samen met de wereldberoemde interieurontwerper Cesar Giraldo.

Bel Air

De woning beschikt over negen slaapkamers en 13 badkamers, evenals een ruim overloopzwembad, een bioscoop, een extravagante patio, een uitgebreide fitnessruimte en een heerlijke spa. De kamers zijn modern, echter de voorzieningen zijn zeer luxueus. Ook beschikt de villa over meerdere loungeplekken om heerlijk te genieten van een glaasje champagne.

Wanneer u de villa betreedt ziet u de voortreffelijke wenteltrap die de drie verdiepingen met elkaar verbindt. Op de begane grond vindt u een geweldige zithoek, de ruime tuin en de keuken van de Poliform-chef. Als u de trap naar beneden afloopt bevinden zich de amuseruimtes, zoals de bioscoop. Op deze etage bevinden zich ook enkele van de gastenkamers en het pronkstuk van het huis. De villa heeft namelijk een  wijnlounge die ruimte biedt voor maar liefst 1.152 flessen.

Op de bovenste verdieping bevinden zich aan de linkervleugel de carport en de garage die plek biedt voor maar liefst vijf auto’s. Wanneer u zich waant naar de rechtervleugel treft u nog twee gastenkamers aan en de masterbedroom. De masterbedroom is voortreffelijk en beschikt over een open haard, een zithoek en twee inloopkasten. Als u onder de douche stapt is het net alsof u zich waant in een uitermate relaxte spa. De badkamer is namelijk voorzien van een spa-achtige douche, een stoomdouche, badkuipen en dubbele wastafels. Al met al genoeg plek om dus optimaal te genieten.

We kunnen wel stellen dat deze moderne villa een waar juweeltje is van Bel Air. Bent u meer visueel ingesteld? Bekijk dan de onderstaande video.