Memphis Depay staat niet alleen bekend om zijn voetbalvaardigheden, maar ook om zijn opvallende modekeuzes. Depay is namelijk een groot fan van luxe horloges en heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende collectie verzameld. Bovendien is de voetballer laatst gespot met een wel heel in het oog springend horloge.

Sportcarrière van Memphis Depay

Bij de Nederlandse amateurvoetbalclub VV Moordrecht begon de voetbalcarrière van Memphis Depay om vervolgens op z’n 9e opgenomen te worden in de jeugdopleiding van Sparta. Die verruilde hij op twaalfjarige leeftijd voor die van PSV, waar hij alle jeugdelftallen doorliep. In 2013 debuteerde de voetballer in het Nederlandse elftal waar hij zich met 43 doelpunten absoluut een topscoorder mag noemen, alleen Robin van Persie (50 doelpunten) wist vaker raak te schieten.

In de afgelopen jaren heeft Memphis Depay bij verschillende grote clubs van Europa gespeeld, zoals Manchester United, Olympique Lyon en FC Barcelona. Vandaag de dag speelt Memphis als aanvaller bij de Spaanse voetbalclub Atlético Madrid, waar hij voorlopig tot de zomer van 2025 zal zwoegen op het veld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Dat Memphis Depay zich uitslooft op het veld en hiermee graag de aandacht trekt, moge duidelijk zijn. Met zijn 16.600.000 volgers op Instagram staat hij ook vaak buiten het veld in de spotlights. De voetballer wordt namelijk niet alleen gewaardeerd om zijn talent, maar ook om zijn muziek en kledingstijl en verdient hiermee dan ook een fortuin.

Piguet Royal Oak Skeleton in 18-karaats rosé goud

De afgelopen jaren heeft Depay een flinke horlogecollectie verzameld, waarna hij gespot werd middels een Instagram-post met wéér een ander horloge. Dat de Nederlandse aanvaller houdt van de nodige hoeveelheid ‘bling bling’, is terug te zien aan zijn Audemars Piguet Royal Oak Skeleton in 18-karaats rosé goud. Het uurwerk heeft een diameter van 41 mm en is volledig bestrooid met witte diamanten.

Audemars Piguet

Wat kost het nieuwste uurwerk van topinternational Memphis Depay? De waarde van het horloge van Memphis Depay wordt geschat op een formidabel bedrag van maar liefst $ 280.000.000, omgerekend bijna € 260.000. Aanzienlijk meer dan de retailprijs van € 78.600.

Dat Depay ruim een kwart miljoen kan neerleggen voor dit horloge is niet zo gek, aangezien hij bij zijn vorige werkgever naar verluidt zo’n € 5.000.000 per jaar verdiende. En ook in Madrid heeft hij qua loonstrookjes weinig te klagen. Volgens Capology verdient hij daar namelijk € 168.269 per week.