Eigenlijk heeft Chantal Janzen geen introductie meer nodig. Vanwege haar humor, spontaniteit en looks wordt ze herhaaldelijk gevraagd voor tv-klussen: van presenteren tot acteren en zingen. Daarnaast leidt ze samen met haar man, ondernemer Marco Geeratz, het mediamerk &C Media en al deze deze activiteiten hebben haar geen windeieren gelegd.

Nieuwe Amsterdamse woning van Chantal Janzen

Vanwege geruchten dat haar man een scheve schaats gereden zou hebben, leek het droomhuwelijk uiteen te spatten, maar niet is minder waar. Het moet ook nog maar blijken of deze geruchten waarheid blijken te zijn, want de zogenoemde ‘juicechannels ‘ beschikken nou niet bepaald over een betrouwbare reputatie van. Janzen heeft in haar lijfblad overigens al aangegeven dat het slechts roddels zijn.

Enfin, blijkbaar zit het gewoon goed en heeft het ogenschijnlijk geen conflicten of spanningen opgeleverd, want de twee hebben samen een miljoenenpand in het Museumkwartier in Amsterdam aangeschaft, meldt Bekende Buren. Volgens de huizensite beslaat het pand 302 vierkante meter aan woonoppervlak, verdeeld over een boven- en onderverdiepingen, een dakterras én een souterrain.

Voor het volgende hoofdstuk in de hoofdstad, waar ze al járenlang resident, heeft ze naar verluidt € 3,7 miljoen betaald, waar vervolgens een hypotheek is gevestigd van € 4,5 miljoen.

Haar vorig woning lijkt hierdoor overbodig te zijn, dus deze verwachten binnenkort op Funda of een of andere makelaarssite. Hoewel zij daar in 2009 € 1,5 miljoen voor betaald, wordt de waarde daarvan op het moment van schrijven geschat rond tussen de € 2,7 en € 3 miljoen. Hoe dan ook genoeg budget om te investeren in haar nieuwe liefdesnestje.

Op haar Instagram story heeft de het 43-jarige media-talent bescheiden kijkjes gegeven in haar woning, waarop te zien is dat de kleur wit de boventoon voert in het interieur. ”Ik heb nooit concessies gedaan en lelijkere meubels gekocht alleen omdat die kidsproof zijn. Als er een vlek in de bank komt door geknoei, zien we het dan wel weer”, schreef Chantal Janzen ooit in haar tijdschrift.

Check de foto’s hier.