Verscholen achter sfeerbepalende bomen en struiken, geniet u hier, tussen Lunteren en Barneveld, van een optimum aan woongenot. De woonboerderij is gevestigd op een royaal perceel van ruim 1,2 hectare en heeft naast de mogelijkheid om een Bed & Breakfast te realiseren een zwembad, een authentiek interieur én een karakteristieke binnenplaats.

Woonboerderij met zwembad, bijgebouwen en dierenverblijven

Van de fraai aangelegde tuin tot het verfrissende zwembad, van de smakelijke moestuin tot de gezellige hobbydieren, u kunt hier volledig tot rust komen en uw “wensen tot leven brengen”.

Deze betoverende locatie biedt u de mogelijkheid om te wonen in een oase van rust en groen. De authentieke woonboerderij, die haar lieflijke uitstraling combineert met stoere en robuuste elementen, is te kenmerken aan de hardgebakken klinkertjes en prachtige groenpartijen die de rustgevende ‘binnenplaats’ omringen, terwijl de grote bomen en volwassen beplanting de tuin een indrukwekkend karakter geven. De kleine raampjes en luiken in de boerderij maken het geheel knus en gezellig.

Woonboerderij

Deze woonboerderij, met haar recent gerenoveerde rieten kap, bestaat uit het woonhuis, een tussenlid en een bakhuis, waardoor u hier de mogelijkheid heeft voor inwoning of Bed & Breakfast. De woonkamer lijkt in een tijdscapsule te hebben gezeten en is nog altijd voorzien van imposante, houten draagbalken.

Woonboerderij-Lunteren-03

De U-vormige open keuken uit 2017 nodigt u uit om naar hartenlust te koken en is uitgerust met een vaatwasser, veel bergruimte en een professioneel zes pits gasfornuis van Viking inclusief een Japanse bakplaat en twee ovens. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelder en via de doorgang in de woonkamer bereikt u de slaapkamer met badkamer in lichte kleurstelling voorzien van een bad, grote inloopdouche, toilet en badkamermeubel met dubbele waskommen.

Het tussenlid biedt naast de eetkamer ook nog een extra toilet met fonteintje en via de openslaande deur heeft u toegang tot het terras. Tot slot is er nog een bijgebouw, een kantoor van 20 vierkante meter met uitzicht over de landerijen, een andere gebouw dat dienst doet als kunstatelier en een aantal dierenverblijven.

Prijsverlaging

De woning staat al langer dan een half jaar te koop en kostte aanvankelijk € 1.875.000. Na een prijsverlaging kunt u het overnemen voor € 1.775.000, een vierkantemeterprijs van € 10.890.