Als u op zoek bent naar privacy en een prachtige chique sfeer, is dit landgoed in Noordwijk misschien iets voor u. Deze prachtige villa staat op een perceel van maar liefs 7.457 m², waar eveneens een dubbele garage en een ruim buitenzwembad op te vinden zijn.

Landhuis in Noordwijk met woonoppervlak van maar liefst 494 m²

Het vrijstaande landhuis (op Gooweg 14 ) in Engelse stijl is gebouwd in 1922 en pronkt met een woonoppervlak van maar liefst 494 m². Het sfeervolle landhuis genaamd ‘de Broke’ is in 2012 grondig gerenoveerd. Het bevat negen kamers, waarvan vier slaapkamers, waarbij iedere beschikt over een ensuite badkamer.

Noordwijk

Als u de voordeur van het chique landhuis binnenstapt, wordt u begroet door een warme open haard en strak witte muren. Aan uw linkerzijde komt u bij de garderobe en een ruime woonkeuken met gasgestookte haard en een prachtig kookeiland om heerlijk te kunnen kokkerellen.

Hiernaast bevindt zich een prachtige uitgebouwde woonkamer, een herenkamer én een royale eetkamer die via schuifdeuren te bereiken is vanuit de keuken. Ook is er vanuit de keuken toegang tot de grote kelderruimte waar de wijnkelder, de stookruimte en bergruimten te vinden zijn.

Tuin met bos, meerdere terrassen en bovendien een verwarmd zwembad

De tuin is te bereiken via een luxe bijkeuken die aan de woonkeuken is verbonden. De tuin beschikt over fraaie bloemperken en een eigen bos, meerdere gezellige terrassen, een pergola, een vijver een een luxe verwarmd zwembad. Kortom: in de tuin is er genoeg te doen!

Noordwijk

Vanuit de entree kunt u met de trap naar de eerste verdieping komen, waar u de master bedroom zal vinden met eigen haard en een grote, luxe badkamer. Daarnaast bevinden zich nog drie slaapkamers op deze verdieping, elk met ruime inbouwkasten en elk een eigen badkamer. Via een vlizotrap is een grote bergvliering te bereiken.

Een gastenverblijf en wellness

De woning beschikt over een dubbele garage met daarboven een gastenverblijf welke is voorzien van een keuken en een badkamer. Onder de garage is de technische ruimte voor het zwembad en de wellness. De wellness is te vinden op de veranda, evenals een buitendouche en een open haard is geplaatst om ook in de koudere maanden van de veranda te kunnen genieten.

Het landhuis heeft voldoende privacy dankzij de bakstenen schutting met automatische poort die voorkomt dat er nieuwsgierige pottenkijkers voor de deur staan. De voortuin is van grind en er zijn in totaal 12 parkeerplaatsen voor de auto’s van u en uw bezoekers.

Deze prachtige villa in Noordwijk staat te koop op Funda met een vraagprijs van maar liefst € 5 miljoen. Heeft u interesse in de Zuid-Hollandse woning? Bekijk dan vooral even de advertentie op Funda om alle 75 foto’s te kunnen bewonderen.

Noordwijk