Stefania Liberakakis is een Grieks-Nederlandse zangeres die in 2021 Griekenland vertegenwoordigde tijdens het Eurovisiesongfestival, wat een springplank voor haar carrière betekende. Zo was ze laatst te gast bij Jinek en inmiddels tikt ze de 412.000 volgers aan op Instagram. 

Carrière van Stefania Liberakakis

Dat de 20-jarige zangeres geboren is met een talent voor zingen, werd op jonge leeftijd al ontdekt. Op haar 10e deed Stefania Liberakakis mee aan The Voice Kids, vervolgens nam ze deel aan Kinderen voor Kinderen en in 2016 vertegenwoordigde ze Nederland tijdens het Junior Songfestival.

Als klapper op de vuurpijl vertegenwoordigde ze in 2021 Griekenland tijdens het Eurovisiesongfestival en dat ze sindsdien flink geld verdient, blijkt wel uit een recente aankoop. Zo sleepte de zangeres enkele weken geleden haar rijbewijs binnen en liet als snel op Instagram weten dat zichzelf heeft getrakteerd op een gloednieuwe Audi Q2.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

De Audi Q2 wordt aangedreven door een 3-cilinder benzinemotor en heeft een vermogen van 116 pk en 200 Nm. De zwarte SUV is in staat om van 0 naar 100 kilometer te trekken in maar liefst 11 seconden en wanneer Stefania Liberakakis het gaspedaal volledig intrapt, tikt de snelheidsmeter maximaal de 197 km/u aan. Niets om naar huis voor te schrijven, maar ongetwijfeld voldoende als eerste auto.

Zowel de buitenkant als de binnenkant is volledig zwart gekleurd. Er wordt wel eens gezegd dat bestuurders van zwarte auto’s krachtig en zakelijk zijn en we kunnen wel stellen dat dat bij de zangeres ook van toepassing is, als we kijken naar haar zangcarrière. Een voordeel van de Audi Q2 is de ruimte van de auto. De kofferbak is maar liefst 405 liter groot en zelfs 1.050 liter als de achterbanken zijn ingeklapt. Genoeg ruimte voor de zangeres om haar talloze outfits mee te vervoeren naar haar optredens.

Enfin, wat kost de gloednieuwe auto van Stefania Liberakakis? De zangeres heeft waarschijnlijk rond de € 40.000 neergelegd voor de auto, afhankelijk van de features en uitvoering. Met haar nieuwe aanwinst kan Stefania het hele land door sjeezen om op tijd te komen bij haar afspraken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)