Wie een beetje bekend is met YouTube Nederland of geïnteresseerd is in sporten, heeft vast wel eens de naam Joel Beukers voorbij horen komen. Met een kwart miljoen abonnees op zijn kanaal en daarnaast nog een succesvolle onderneming heeft deze man mooie bedragen verdient. Dit heeft hij onlangs geïnvesteerd in iets moois, waar wij graag even induiken…

De veelzijdige, succesvolle Joel Beukers

Joel Beukers is een Nederlands fitnessmodel, influencer én ondernemer. Zo bezit hij het bedrijf Clean Nutrition, waar hij voedingssupplementen verkoopt. Hierover zegt hij op zijn website het volgende: “Mijn taak is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het krijgen van een gouden lifestyle. Met mijn lifestyle ben ik 365 dagen van het jaar goed in vorm. Dit door een intensief trainingsprogramma en een gezond dieet.”

Naast zijn liefde voor fitness en ondernemen, heeft hij ook een passie voor auto’s. Dit is ook zeker terug te zien op zijn YouTube kanaal, waar hij voornamelijk video’s over auto’s plaatst, van het kopen van de auto’s tot het testen en zelfs racen met de krachtige vierwielers. En hierbij gaat het uiteraard niet om de standaard auto’s die de Nederlander koopt. Het gaat hier om oudere modellen van Mercedes, Lamborghini’s en ook de Tesla is niet weg te denken van zijn video’s.

Deze video’s worden ook zeker niet slecht bekeken, de views zitten tussen de 100.000 en 300.000 in, wat ook aardig overeenkomt met zijn abonnees, waar hij er op moment van schrijven zo’n 290.000 van heeft. Ook zijn Instagram doet het goed met 450.000 volgers.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Zijn beste investering ooit, goudkleurig en al

Nu heeft hij een paar prachtige wagens in zijn collectie, die hij uiteraard helemaal in het goud heeft laten bedekken. En de auto waar Joel Beukers het meest trots op is? Dat is zijn Mercedes AMG 6×6.

Hij noemt de wagen zijn ‘beste investering ooit’. De vierwieler is van top tot teen in goud bedekt en zelfs zijn naam staat erop geprint. Al ging het Joel Beukers meer dan alleen om opvallen met zijn auto’s. Zo vertelt Beukers tegen Quote: “Natuurlijk heb ik er wel even een paar dagen goed over nagedacht en het ook overlegd met mijn vriendin, maar geloof me: die AMG G63 6×6 van bijna 1 miljoen euro is de allerbeste investering ooit.”

Zo zou hij met alle publiciteit die hij met de Mercedes krijgt, het geld allang weer terug hebben verdiend. “Daarnaast schrijft hij ook niet af, omdat-ie zeldzaam is. In tegenstelling tot de Lamborghini Urus die ik hiervoor had,” zegt Beukers.

Zo geeft Joel Beukers ook aan dat de auto vooral een zakelijke investering is. “Kijk, privé zou ik nooit zo’n auto kopen. Ik ben geen platte baas die hoopt dat iedere weggebruiker kwijlend naar hem kijkt.” Maar zijn bedrijven en sociale media kunnen de zichtbaarheid goed gebruiken.