Het YouTube kanaal van Enes Yilmazer met wel 1,3 miljoen abonnees is erg populair onder de luxe spotters. Hij geeft talloze rondleidingen door de meest schitterende jachten, maar focust zich voornamelijk op indrukwekkende villa’s. In zijn nieuwste video zit hij samen met zijn team op het jacht van de bekende modeontwerper Tommy Hilfiger, op de prachtige zeeën van de Bahama’s.

Het jacht van Tommy Hilfiger

Na de verkoop van het Amerikaanse kledingmerk Tommy Hilfiger, werd de eigenaar van het bedrijf in één klap financieel onafhankelijk en dat is zeker niet iets wat Hilfiger onder stoelen of banken schuift. Zo kocht hij een jacht genaamd The Flag voor een prijs van maar liefst $ 45.000.000. Het 62.3 meter lange jacht is gebouwd door de Nederlandse scheepswerf Feadship en heeft maar liefst vier verdiepingen. Dat er een lift op het jacht aanwezig is, is daarom ook niet zo gek.

Tommy Hilfiger Flag

Voordat Enes Yilzamer en zijn team het adembenemende jacht betraden, kreeg de Turkse makelaar de kans om aan Tommy en zijn vrouw te vragen wat hij absoluut niet mocht missen tijdens zijn charter. Het stel was razend enthousiast over de chef en vertelde aan Yilzamer dat hij de chef moest vragen om een Amerikaanse barbecue, huisgemaakt brood en om een ware Nobu night. Wat bleek? Het was voortreffelijk en volgens de makelaar was de chef de ‘secret ingredient’ voor een nog plezierige charter.

Het terrein van topchef Josh

Op het hoofddek bevindt zich een riant zitgedeelte en via automatische glazen schuifdeuren kunt u de hoofdsalon betreden. Deze ruimte is voorzien van een bar die volledig bekleed is met wit leer, waar heerlijk genoten kan worden van een door de bemanningsleden gemaakte cocktail. Daarnaast beschikt de hoofdsalon over een ruime lounge plek, de formele eetkamer en de keuken van top chef Josh, waar de excellente gerechten worden bereid.

Tommy Hilfiger Flag

Op hetzelfde level bevindt zich de riante mastersuite van Tommy die beschikt over een kingsize bed  inclusief tv en een zitgedeelte. De mastersuite heeft maar liefst twee badkamers, die beide voorzien zijn van verwarmde stenen vloeren. Eén van de badkamers beschikt over een heerlijke inloop douche, die niet alleen een regenfunctie bevat, maar ook een massagefunctie, perfect om na een dagje zonnen een frisse douche te nemen. Wanneer Tommy plotseling toch wat zakelijke belletjes moet plegen, kan hij eerst zijn outfit uitkiezen in de inloopkast om vervolgens plaats te nemen in de werkruimte.

Op het lager gelegen niveau bevinden zich de gasten suites die allemaal beschikken over een kingsize bed en een luxe badkamer. Op hetzelfde niveau resideren ook de bemanningsleden, maar wel geheel afgezonderd van de gasten suites. Hier kan de bemanning tot rust komen om vervolgens weer paraat te staan om aan de wensen van de gasten te voldoen.

Het bovenste dek is de perfecte plek om ultiem te genieten, vanaf hier biedt het jacht adembenemende uitzichten over de oceaan. Er zijn meerdere loungeplekken om met uw amices te genieten van een glaasje champagne en wie echt tot rust wilt komen kan plaatsnemen in de oversized jacuzzi.

Een paradijs aan volwassen waterspeelgoed

Wie net als de vrouw van Tommy Hifliger houdt van waterplezier, kan zich verplaatsen naar de beachclub. Hier bevindt zich een buitendouche waar u het zout van de zee kan afspoelen na een frisse duik. Ook bevindt zich hier de garage, waar het uitgebreide aanbod van waterspeelgoed is gestald zoals wakeboards en jetski’s, e-foils en paddle planken. Al met al genoeg gadgets om je mee te vermaken.

Hoewel het jacht $ 410.569 kost om er slechts één week op te spenderen, is het momenteel ook te koop voor $ 46 miljoen. Zie de video hieronder wat u voor dat soort tarieven kan verachten!