Chahid Charrak, heeft maar liefst zes succesvolle bedrijven in de sanitair- en tegelbranche, meest bekend: Tegeldepot, maar hetgeen waar de ondernemer bekend om staat is zijn Lamborghini Performante met maar liefst 639 pk. Vandaar ook het pseudoniem Dutch Performante. Zo stond de Lamborghini van Charrak afgelopen weekend weer in de schijnwerpers, maar niet helemaal op de manier hoe de Youtuber het voor ogen had.

De Youtuber en ondernemer Dutch Performante

In de afgelopen jaren heeft Dutch Performante zes succesvolle bedrijven opgezet in de sanitair- en tegelbranche. Hij heeft maar liefst 138 man in dienst en dit aantal blijft maar groeien en groeien. Niet alleen als ondernemer gaan de zaken goed, ook als influencer wordt Charrak steeds succesvoller. Zo tikt hij de 529.000 aantal volgers aan op Instagram en ook op YouTube heeft Dutch Performante maar liefst 387.000 abonnees. Naast ondernemer is Dutch Perfomante ook ambassadeur voor het Wilhelmina KinderZiekenhuis (WKZ).

Afgelopen weekend heeft Charrak in samenwerking met Hart Voor Auto’s en Streetgasm maar liefst € 60.000 ingezameld voor het WKZ. Dat gebeurde tijdens de eerste Assen-editie van de Hart voor Auto’s Showtime, een evenement waar bezoekers 2500 auto’s konden bewonderen op het paddock. Ook werden er dragraces gehouden om te kijken welke straatauto als snelste de eindstreep wist te bereiken.

Om eens flink uit te sloven met zijn gouden bakbeest besloot de ondernemer de strijd aan te gaan met een Honda Civic tijdens de dragrace. Charrak dacht de Honda met twee vingers in zijn neus eruit te rijden, maar niets was minder waar. Ondanks dat Dutch Performante een dure en elegante Lamborghini heeft, draait het uiteindelijk allemaal om wat een auto onder de motorkap heeft liggen.

De Honda Civic is namelijk niet zomaar een Honda Civic, maar eentje met maar liefst 1040 pk en dat is flink meer vermogen vergeleken de 639 pk van de Lambo. Als kers op de taart heet deze auto ook nog eens ‘Goldy’ en u raadt het misschien wel al: Dutch Performante werd er helemaal uitgereden, zoals op onderstaande video te zien.

@silvollebregt @Chahid Charrak #fyp #fypシ #fy #fypp #fyy #dutchperformante #TT #hartvoorautos ♬ origineel geluid – silvollebregt

Ondanks het feit dat Dutch Perfomante zwaar werd ingemaakt door de Honda Civic, mogen we niet minachtend zijn over zijn Italiaanse sportwagen. Wanneer de ondernemer het gaspedaal volledig intrapt dan tikt de kilometerteller de 325 kilometer per uur aan en de auto is in staat om vanuit stilstand op te trekken naar de 100 kilometer per uur in minder dan 2,9 tellen. Zaken die bijdragen aan het prijskaartje van maar liefst € 362.082.