De Amerikaan Edwin Castro werd afgelopen jaar opeens miljardair nadat hij bij een bij een benzinestation in een buitenwijk van Los Angeles het winnende lotterijticket had aangeschaft. In één klap was hij $ 2 miljard, ofwel $ 997,6 miljoen exclusief belastingen, rijker. Vrijwel direct nadat het geld op zijn rekening werd gestort, besloot hij het over de balk te smijten. De Amerikaan heeft namelijk in drie maanden tijd, maar liefst twee riante villa’s gekocht.

Edwin Castro heeft wederom een villa aangeschaft

Nog geen twee maanden geleden kocht de Amerikaan één van de meest flitsende nieuwe herenhuizen in de met sterren bezaaide Hollywood Hills, waar hij een bedrag van $ 25.500.000 voor heeft neergelegd. Maar de Amerikaan us zijn geboorteplaats zeker niet vergeten, want Castro heeft wederom een prachtig pand gekocht voor $ 3.983.000 dat is gesitueerd in Altadena, Californië. De woning bevindt zich op slechts een klein stukje rijden van het benzinestation waar hij zijn winnende Powerball-lotterijticket kocht.

Masterbedroom Villa Californië

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 405 vierkante meter en beschikt over vijf slaapkamers en vier badkamers, waarvan één slaapkamer wordt gebruikt als geluiddichte bioscoop en één als kunststudio. Hier kan Castro zich heerlijk terug trekken om zijn lievelingsfilm te bekijken onder het genot van verrukkelijke snacks en een glaasje bubbels.

De achtertuin met een vleugje Japanse stijl

De gehele woning is volledig voorzien van een door Japanse geïnspireerde stijl en het middelpunt van de woning is de prachtige binnenplaats waar het net lijkt alsof u zich waant in uw eigen Japanse tuin. De zen-patio met rood drijvend dak en een rustgevende vijver is de perfecte plek om heerlijk te loungen.

Grenzend aan de binnenplaats bevindt zich tevens ook een riant zoutwaterzwembad. Een zoutwaterzwembad is niet alleen beter voor het milieu en je gezondheid, het vergt daarnaast ook veel minder onderhoud. Hoewel Edwin Castro na het winnen van de loterij hoogstwaarschijnlijk iemand zal inhuren om het zwembad te onderhouden.

Zwembad Villa Californië (Edwin Castro)

Foto: Compass

De woning beschikt over een ruime living die voorzien is van grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. Vanuit de living kunt u uitkijken naar de goed onderhoudende Japanse tuin en genieten tijdens de koude dagen rondom de open haard. Vanuit de living kunt u doorlopen naar de open keuken die samen komt met een enorm kookeiland en een wijnkoelkast. Last but not least heeft de woning een garage die plaats biedt aan twee auto’s en daarnaast ook nog een aparte carport.

Benieuwd naar alle details van het riante optrekje? Bekijk dan de video hieronder!