Het Franse modemerk Louis Vuitton heeft zijn schattigste collectie tot nu toe uitgebracht. Deze mini-kledingkast kan worden gevuld met allemaal luxe outfits voor de allerkleinste diva’s. Ze zullen toch van jongs af aan moeten wennen aan het extravagante, welvarende leven dat in het vooruitzicht ligt.

De Louis Vuitton baby-kledingkast

Louis Vuitton heeft kleding en accessoires voor wel bijna elke rijke doelgroep. Toch vonden ze dat ze die doelgroep nog wat moesten uitbreiden, want het Franse luxemerk heeft een gloednieuwe collectie bedacht voor de leeftijdscategorie van onder één jaar in de vorm van een pientere kledingkast. Deze kan worden gevuld met de schattige Louis Vuitton-babykleding, schoenen en andere accessoires die de kleine nodig heeft.

De kleine garderobe is ontworpen als een hoogwaardige reiskoffer. Het ontwerp van de kledingkast is gecreëerd in 1875, maar maakt nu een comeback voor baby’s die met de gouden paplepel grootgebracht zullen worden De koffer beschikt over verschillende lades waar de accessoires van uw kind gemakkelijk in bewaard kunnen worden. Schoenen, rammelaars en pyjama’s van het luxe merk zijn allemaal netjes opzij te zetten in aparte vakjes.

Ook beschikt de koffer over een spiegel om de kleine diva alvast kennis te laten maken met zichzelf, plus een plankje om souvenirs en cadeaus van de pasgeborene te bewaren, zoals een Louis Vuitton-teddybeer bedekt met jacquard met bloemenogen.

De LV baby-garderobe bedraagt $ 7.000, wat omgerekend zo’n € 6.500 is. Maar als u toch van plan bent uw kleine te verwennen met de garderobe, kijk dan vooral naar de volledige collectie die ze voor de pasgeboren miljonairs ontworpen hebben!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louis Vuitton (@louisvuitton)