Al tijden draait de geruchtenmolen om Maan overuren, vooral vanwege haar relatie met Goldband-frontman Karel Gerlach. Maar, leef en laat leven. Het zou haar overigens een worst zijn, want uit gevens van haar bv’s blijkt dat de geboren Utrechter de miljonairs-status bereikt.

Maan de Steenwinkel’s springplank naar succes

In 2016 maakte de 25-jarige Maan de Steenwinkel een naam voor haarzelf met haar deelname aan het inmiddels beruchte The Voice of Holland in 2016. Dit programma was de springplank naar succes en haar carrière zit in een snelvaarttrein. Zo was de zangeres vorig jaar de meest gestreamde artieste van Nederland op Spotify en al met al een van de grootste popidolen die ons kleine land rijk is.

Overigens niet het enige succesvolle moment in haar carrière. Op 16 december 2022 geeft Maan haar grootste concert tot dusver in het Ziggo Dome en naar verluidt heeft ze door de jaren heen diverse tactische investeringen gedaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Niet voor niets is Maan een van de duurste artiestes des lands. Wie de zangeres een halfuurtje wil inboeken op zijn of haar feestje, is minimaal € 13.750 kwijt. Daarmee is ze duurder dan Suzan & Freek (€ 13.500), maar stukken goedkoper dan Ilse DeLange ( 35.000).

Eigen vermogen verdrievoudigd

Haar financiële zaken worden afgeschreven op haar twee eigen bv’s: Maan Productions B.V. en The Power of Love B.V. Die eerste onderneming is in het leven geroepen om voor muziek en entertainment en de tweede onderneming een productiehuis. Volgens cijfers van Bekende Buren boekte het bedrijf een paar jaar geleden een vermogen van € 214.000, terwijl dat in vergelijking met eind 2020 verdrievoudigd is naar maar liefst € 751.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Bij The Power of Love B.V is het geen ander verhaal. Waar het bedrijf eerst een waarde vertegenwoordigde van € 212.500 staat het getal nu op € 754.000. Bij elkaar op geteld houdt dat een stijging in van € 1,1 miljoen in slechts twee jaar tijd, waardoor haar vermogen wordt geschat op rond de € 1,5 miljoen.