Neymar da Silva Santos Júnior is één van de beste voetballers ter wereld, maar sinds zijn transfer naar Paris SaintGermain heeft hij vaak te kampen met een enkelblessure. Op 20 februari was het weer raak en verstuikte hij zijn enkel, met als gevolg een hersteloperatie voor de voetballer van maar liefst € 111 miljoen met een revalidatietijd van drie tot vier maanden. Neymar ligt voor aankomend seizoen dus helemaal out of de running en heeft zeeën van tijd over voor zijn andere hobby’s, zoals pokeren.

De duurste voetballer ter wereld

Neymar heeft in zijn jeugdjaren gevoetbald bij de Braziliaanse voetbalclub Santos. In 2013 stapte de voetballer over naar het welbekende FC Barcelona, waar hij een vijfjarig contract ondertekende. In 2016 verlengende hij zijn contract tot medio 2021, waarbij was afgesproken dat Neymar voor een gelimiteerde afkoopsom mocht vertrekken. Paris Saint-Germain maakte van deze regeling gebruik en namen de Braziliaanse voetballer over voor een bedrag van € 222.000.000, een behoorlijk bedrag en dit maakt Neymar dan ook de duurste voetballer van de wereld op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Zenuwslopende pokerpot mondt uit in een achtbaan van emoties

Afgelopen dinsdag dacht Neymar weer even wat geld te gaan verdienen tijdens een online pokerwedstrijd, maar dat verliep anders dan gedacht. De Braziliaanse voetballer begon een livestream en nam zijn volgers mee in een zenuwslopende pot. Na een spannende twee uur slaat Neymar zijn handen voor zijn mond en begonnen de tranen over zijn wangen te rollen: hij had zojuist € 1.000.000 verloren.

Hierna schieten de emoties van de Braziliaanse voetballer alle kanten op. Hij schreeuwde het uit, huilde en lachte als een boer met kiespijn. Een hele achtbaan van emoties. Om het verlies nog eens extra te benadrukken, zette zijn teamgenoot de droevige ‘fluit’ van de zinkende Titanic aan.

We hoeven echter beslist geen medelijden hebben met de Braziliaan, want bijna met een bruto maandsalaris van € 3.675.000, bijna de helft minder dan de vedette Kylian Mbappé, heeft hij het zo weer terug. Zie op onderstaande video de reactie van Neymar na het verlies van het enorme bedrag.