Edwin Castro is wellicht de grootste geluksvogel momenteel op deze planeet. Vanuit financieel oogpunt gezien dan. De Amerikaan kocht vorig jaar namelijk een winnend Powerball-loterijticket bij een benzinestation in een buitenwijk van Los Angeles en deze maand kon hij het bedrag incasseren. In één klap was hij $ 2 miljard, ofwel $ 997,6 miljoen exclusief belastingen, rijker.

Gigantisch herenhuis in Hollywood Hills

Minder dan 30 dagen later na het winnen van de nu al historische loterijtrekking is hij de trotse eigenaar van één van de meest flitsende nieuwe herenhuizen in de met sterren bezaaide Hollywood Hills, schrijft vastgoedwebsite Dirt. Edwin Castro kan namen Ariana Grande en Dakota Johnson vanaf nu beschouwen als zijn buren. De villa met een oppervlakte van maar liefst 1.261 vierkante meter is gesitueerd op loopafstand van de Sunset Strip, een uitgaansplek die bekend staat om zijn vele restaurants, clubs en boetieken.

De woning beschikt over vijf slaapkamers en zeven badkamers, waarvan de masterbedroom is voorzien van een badkamer vol met spa elementen, zoals als een inloopdouche. In de ochtend kan hij genieten met een kopje koffie, terwijl hij het adembenemende uitzicht over Hollywood vanaf het lang uitgerekte balkon tot zich neemt.

Het onderste gedeelte van de villa is daarentegen een heus paradijs van entertainmentruimtes. Hier kunt u heerlijk in de speelkamer, inclusief pooltafel en bar, een avondje genieten met uw amices. Heeft u zin in een rustig avondje dan kunt u plaatsnemen in de ruime bioscoop en als u echt even helemaal tot rust wilt komen dan kunt u ontspannen onder de stoomdouche en in de sauna.. Ook kunnen we een wijnkelder en fitnessruimte afstrepen.

De tuin is te herkennen aan het adembenemend overloopzwembad met een prachtig uitzicht over Hollywood. Voor de rest beschikt de tuin over een spa, twee vuurkorven en een ingebouwde barbecue.

De villa beschikt daarnaast nog over een dakterras en showroom voor vijf auto’s. Als u dacht dat dat het was, dan heeft u het mis. Aangezien de villa ook nog een garage heeft die plaats biedt aan twee auto’s. Met het enorme bedrag dat Edwin Castro heeft gewonnen kan hij genoeg auto’s aanschaffen om in zijn nieuwe woning mee te shinen.

Enfin, wat kost deze luxe villa? De villa stond eerst te koop voor een bedrag van $ 30.000.000, maar Castro kocht de woning met een flinke korting voor $ 25.500.000. We kunnen wel stellen dat Edwin Castro de komende jaren zorgeloos kan gaan genieten van zijn nieuwe woning en het flinke bedrag dat overblijft zijn bankrekening.