Heeft u de Postcodekanjer gewonnen en nog geen idee wat u met die berg geld aanmoet? Wellicht ligt er een toekomst in Utrecht in het verschiet, want op Funda staat namelijk een schitterende woning op een kavel van ruim 830 m2 direct aan het Máximapark tussen het huizenaanbod. “De gemeenschap in Park Zuid is geweldig. Je koopt hier niet alleen een woning maar je krijgt er super lieve, open, behulpzame en leuke mensen bij.”

Protserig pand in Utrecht op Funda

Met zeven kamers, waarvan, twee moderne badkamers, en vijf ruim opgezette slaapkamers, een grote keuken met apparatuur, een praktische bijkeuken én een tuin met een tuinkamer en een sauna voldoet het aan alle eisen voor een perfect gezinshuis. Ook de buurt is fijn, want woning is gelegen op steenworpafstand van het Máximapark, het groene, centrale hart van de uitbreiding van de stad Utrecht.

Villa

“Een prachtig huis gebouwd met duurzame en degelijke materialen en ontworpen met als inspiratie de 19e eeuwse Utrechtse grachtenpanden met hun stijl die bekend staat als het “Schilderachtig Eclecticisme”, aldus de makelaar. “Een woning die sfeer en warmte uitademt. Een woning die werkelijk super mooi is afgewerkt.”

Een op maat gemaakte eiken acht-persoons eettafel is de eye-catcher binnenshuis. Elders op de 322 vierkante meter aan woonruimte kan de nieuwe bewoner plaatsnemen in de de zitkamer is ruim met open haard, maar met mooi weer, kan diegene beter buiten zitten. Want naast de tuinkamer met glazen schuifwanden, verwarming zijn er meerdere plekken om te loungen. Toch teveel stress in uw lichaam? Laat al de zorgen van u afglijden in de Sauna Pod.

Ruim perceel met loungeplekken en een sauna pod

De tuin is ook ideaal voor het plaatsen van een zwembad, want het ruimte perceel beslaat maar liefst 833 vierkante meter. Vanuit de bijkeuken komen we in de inpandige garage. Geheel geïsoleerd en voorzien van lichtkoepels en een elektrisch bedienbare overheaddeur is dit niet alleen een ideale ruimte om auto’s, een oldtimer of de motor te stallen maar is dit ook een ideale ruimte voor gebruik als sportkamer, kantoor of praktijk aan huis.

Prijskaartje

De vraagprijs van deze woning bedraagt € 2.150.000, omgerekend € 6.677 per vierkante meter. Iets boven het gemiddelde in deze wijk, maar dit is ook zeker een bovengemiddelde woning.

Utrecht Villa Utrecht