De Nederlandse ondernemer Marcel Boekhoorn heeft zijn 52 meter lange, peperdure jacht aangeboden voor onvergetelijke charters. Niet voor niets, want wie een weekje wil flaneren op het schip, moet € 210.000 afrekenen. Wie een relaxte vakantie zonder zorgen tegemoet wil, is bij dit superjacht aan het juiste adres.

Het jacht ‘Deniki’ is vernoemd naar de dochters van Marcel Boekhoorn

Het jacht Deniki is opgeleverd in 2007 en is gebouwd door de Nederlandse scheepswerf Amels, onderdeel van Damen Yachting. In 2021 werd het jacht omgebouwd en kreeg ze een upgrade. De eigenaar van het jacht is dus de Nederlandse ondernemer Marcel Boekhoorn. Hij staat al jaren in de Quote 500 (in 2021 had hij een geschat vermogen van € 2,2 miljard) en zijn fortuin verdiende  hij onder meer met de aan- en verkoop van Telfort. Verder is hij eigenaar van Ouwenhands Dierenpark en hij had ooit de touwtjes in handen bij de HEMA.

De Nederlandse ondernemer vernoemde het jacht naar zijn drie dochters, Denise, Nicole en Kim, waarbij van ieder de eerste twee letters zijn gepakt. Deniki is voorzien van een op maat gemaakt interieur van Peter Heuvelmans Architectuur, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is design. Het exterieur ontwerp is gedaan door Tim Heywood-ontwerp en biedt plaats aan maximaal 10 gasten die kunnen logeren in vijf hutten.

Het jacht is perfect voor iemand die graag in de watten gelegd wil worden. Deniki heeft namelijk de mogelijkheid om maar liefst 11 bemanningsleden in te schakelen tijdens uw charter. Overdag zullen ze klaarstaan voor u en aan al uw wensen voldoen, waarna ze in de avond de lekkerste drankjes, hapjes, diners en glazen champagne zullen bereiden en serveren.

Wie zich na een avond heerlijk tonnetje rond heeft gegeten kan de volgende ochtend even een uurtje sporten in de fitnessruimte, voorzien van de nieuwste apparatuur.

Ruim assortiment aan waterspeelgoed

U hoeft zich niet te vervelen tijdens uw charter, aangezien het jacht beschikt over een ruim assortiment aan waterspeelgoed, waaronder andere twee jetski’s, waterski’s, wakeboards en snorkeluitrusting. Wie toch liever niet in de zee zwemt, kan heerlijk genieten op het dek van de jacuzzi met een glaasje bubbels. Al met al genoeg mogelijkheden om met jong en oud plezier te hebben.

In de zomer kunt u het jacht al huren voor cruises in de Middellandse Zee, wanneer u in de zomer gebruik wil maken van het jacht moet u eerst reizen naar Bermuda of de Caraïben. Voor ruim twee ton kunt u dus heerlijk genieten van een voortreffelijk charter.