U moet van het leven genieten, maar zo nu en dan moet er ook gesport worden  – wat overigens minstens even goed kan voelen. Er zijn een ontelbaar aantal aan sportscholen in de hele wereld waar je tegen verschillende maandelijkse of jaarlijkse kosten lid van kan worden. Maar voor een exclusieve en bovenal luxe ervaring zal je toch echt wat dieper in de buidel moeten tasten.

Dit soort sportscholen zijn over het algemeen uitgerust met verschillende faciliteiten, waaronder stoombaden, zwembaden, tennisbanen, professionele trainers en nog vele andere faciliteiten. Om lid te worden van deze sportscholen, moeten mensen een startbedrag betalen en vervolgens een maandelijks bijdragen die er niet om liegen. Hier volgen de top 5 duurste sportscholen.

5. E at Equinox, New York

E at Equinox rekent per jaar $21.000 voor de onbeperkte training met een personal trainer. En is ook meteen het meest luxe uit deze kwalitatieve lijst. Het concept is van gestart in 2004 en alle diensten en attributen zijn uiteraard van hoogwaardige materialen en onderdelen. De luxe daar is niet te evenaren en experts zijn aanwezig om je te helpen om je doelen te behalen, maar dat doen ze dus niet voor niks. Het wordt beschouwd als een van de meestt luxe en exclusieve sportscholen in de hele wereld. Vanwege de omgeving, algehele esthetiek en aanbod aan faciliteiten. Klik hier om op hun website te komen voor additionele info.

Equinix sportscholen

 

4. The Houstonian Club, Texas

Hoewel The Houstonian Club nu een vrij groot aantal leden heeft, is het beleid van “ongeëvenaarde service” nooit veranderd. Al vanaf het begin van de 90’s is service aan het lid van het grootste belang. Bijna alle leden (1.800+ elke dag) worden met hun naam begroet wanneer ze The Club binnenkomen. De operators van de Houstonian Club zijn van plan de lat op het gebied van innovatie, waarden en service steeds hoger te leggen. Dit zijn allemaal tastbare voorbeelden van het serviceniveau dat The Houstonian Club te bieden geeft. Wel rekenen ze bijna $24.000 jaarlijkste kosten om van zijn diensten te genieten. Verder kan je er ook zwemmen in één van de grote zwembaden, ruzies uitvechten boksring, balletje slaan op tennisbaan of gebruik maken van een van de vele andere faciliteiten. Check hier hun website

Texas

 

3. The Madison Square Club, New York

We zijn bij de top 3 belandt en daarvoor gaan weer even terug naar New York. Naar The Madison Square Club om precies te zijn. Deze club bevindt zich in New York City en wordt regelmatig bezocht door vele beroemde beroemdheden. Het biedt privés work-outs, het beste van het beste aan apparatuur en wasservice aan de leden. Daar vragen ze per jaar zo’n $26.000 voor. De personal trainers zijn daar ook beschikbaar voor de mensen om daar het beste uit jezelf te halen. Het is een “state-of-the-art fitnesstraining en voedingsadvies-centrum” en biedt een staf van “bekwame trainers.”

Madison

 

2. Wellness Sky, Servië

Ja, je leest het goed: Servië. De Wellness Sky is een überluxe sportschool in de hoofdstad Belgrado. Om lid te worden van de sportschool, moet je als member een lidmaatschapsbijdrage van $30.000 per jaar overmaken. Maar dan heb je wel toegang tot een van de meest architectonisch ongerepte gebouwen van het land. Wellness Sky, ook wel bekend als de “Donau-bloem”, was een luxe restaurant dat rond de jaren 70 in gebruik werd genomen. Maar nu fungeert als zeer exclusieve sportschool. Klik op deze link voor meer.

Servië

 

1. EXOS, Arizona

De allerduurste sportschool ter wereld is EXOS, voormalig bekend als Atletes Performance. Kosten noch moeite zijn gespaard om hun hoogwaardige klanten ten alle tijden tevreden stellen met hun faciliteiten. Professionele atleten verlenen hier hun diensten. Wat terug te zien is een deze torenhoge maandelijkse getallen, die als sneeuw voor de zon van je bankrekening worden afgeschreven. Het biedt ook zwembaden met warm en koud water. Voor contributie vragen ze het bizarre bedrag van $30.000 per jaar, dat is $2500 per maand.

De sportschool richt zich op consultaties om professionele atleten te helpen om hun hoogste potentieel te bereiken. De faciliteiten zijn van absolute wereldklasse. De apparatuur geeft ook trainingsintervallen weer die zijn afgestemd op het specifieke lid van de sportschool om hen te helpen hun trainingsdoelen te bereiken. Gymleden krijgen ook gepersonaliseerde training, afhankelijk van hun doelen en een diëtist die hun maaltijden analyseert en voedingsschema’s maakt. Na intensieve trainingssessies kan je als lid ook gebruik maken van therapeutische massages.

EXOS sportscholen