Voor de echte Godfather-fans is deze woning een ware droom. Waan uzelf Vito Corleone in deze enorme woonboerderij geïnspireerd op de Italiaanse maffiafamilie. Neem een duik in het zwembad of ga een avondje lekker in de thuisbioscoop zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos. “Luxueus resideren in harmonie met de omgeving in één van de mooiste dorpen van Noord-Holland”, klinkt het vanuit de makelaar.

Een fraaie Noord-Hollandse woning met 4.722 m² perceel

Deze luxe woonboerderij biedt oneindig veel entertainment en gezelligheid. De luxe woonboerderij in Warmenhuizen is gelegen op maar liefst 4.722 m² perceel en heeft een woonoppervlak van 450 m², wat verdeeld is over drie woonlagen. In totaal bevat het pand 13 kamers, waarvan negen slaapkamers. Ook heeft het zes badkamers en een apart toilet.

Woonkamer

Bij binnenkomst zult u zich gelijk verbazen over de ruime hal met trap naar de bovenverdieping. Vanuit de hal kunt u zo de sfeervolle woonkamer inlopen, waar de strakke visgraatvloer en strak gestuukte wanden een prachtige mix van modern en klassiek bij elkaar voegen. Aan de woonkamer gelegen zit een aparte werkkamer en tv-kamer, waar u zich helemaal kunt terugtrekken na een lange dag.

De keuken is strak ingericht met een mooi kookeiland en bar, om gezellig aan te kunnen tafelen. Echter is recht naast de keuken ook voldoende ruimte aan de gezellige eettafel om ’s avonds heerlijk met de hele familie aan te kunnen eten. Verder zijn er op de benedenverdieping vier slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet te bereiken.

De slaapkamers zijn ruim en ingericht met een charmante sfeer die overeen komt met de rest van de woning. De eerste badkamer bevat een dubbele douche en dubbele wastafel en de tweede badkamer heeft een ligbad.

Godfather

Als u op de eerste verdieping komt, zult u hier vier slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer, en een aparte badkamer vinden. Elk van de slaapkamers is op zijn eigen luxueuze en sfeervolle stijl ingericht, wat samenkomt met de rest van de woning. Verder beschikken twee van de drie badkamers een douchekabine en ligbad, evenals een dubbele wastafel. De laatste badkamer beschikt over een douchekabine en een toilet.

Woonboerderij

De tweede verdieping heeft een ruime slaapkamer en een bijbehorende badkamer, evenals een thuisbioscoop volledig ingericht met doek en rood-zwarte bioscoopstoelen en een flinke audioinstallatie.

Twee bijgebouwen, een zwembad en mooie siertuin

Op het perceel zult u nog een aantal verschillende bijgebouwen tegenkomen. Eén daarvan beschikt over een garage, een gym, een mancave met overkapping en toiletruimte. Het andere bijgebouw is een vrijstaande houten garage gecombineerd met bergruimte. Verder heeft u beschikking tot een fraaie tuin met een zwembad met elektrische overkapping, poolhouse met overkapping en aan de achterzijde van het poolhouse nog een schuur. Daarnaast vindt u een siertuin met jacuzzi en diverse sfeervol aangelegde terrassen en mooie beplanting.

Deze fenomenale woonboerderij staat te koop op Funda met een vraagprijs van € 1.850.000 kosten koper. Bent u geïnteresseerd in dit Don Corleone-geïnspireerde huis? Neem dan vooral een kijkje naar de advertentie!

Woonboerderij