U heeft de blondine vast wel eens voorbij zien komen: Emma Heesters. In een korte tijd is ze uitgegroeid van cover-zangeres op YouTube tot professioneel artiest. Nu is ze overal te zien, zoals bij de Vrienden van Amstel, maar kan u geen genoeg van haar krijgen? Wel, ze is ook nog eens te boeken voor een optreden thuis!

Het verleden van Emma Heesters

Haar gevoel voor muziek is er altijd al geweest. Emma Heesters begon met het zingen van covers van bekende artiesten op haar YouTube-kanaal. Zo heeft ze ‘Into You‘ van Ariana Grande en ‘Faded‘ van Alan Walker gezongen. Af en toe post ze nog steeds covers op het kanaal, dat inmiddels al 5,9 miljoen volgers heeft, maar ze heeft ook zeker wel haar eigen muziek ontwikkeld.

Nummers waar ze het meest om bekend staan zijn ‘Pa Olvidarte‘ die ze met Rolf Sanchez zong, maar ook Waar Ga Je Heen en Loop Niet Weg. Vooral het eerste nummer, die uitkwam in 2019, heeft haar veel bekendheid gegeven. Het lied kwam in de top 3 van de Top 100 de staan. Dat was niet de enige keer dat dit gebeurde, want ook Loop Niet Weg werd net zo populair.

Echter is de blonde zangeres ook steeds beroemder aan het worden in India. Zo plaatst ze de laatste tijd ook steeds meer Indiase covers op haar YouTube en heeft ze recent zelfs een liveshow gedaan in India! Heesters geeft ook aan dat ze zeker wel terug zou willen naar India om daar vaker op te treden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Een half uur optreden voor maar € 10.500

Met zoveel roem is te verwachten dat de jonge zangeres geen tijd meer heeft voor optredens. Echter is ze zeker nog te boeken via Artist Bookings, voor wie er maar zin heeft in een leuk optreden op hun verjaardag of andere gelegenheid. Maar zet u zich maar schrap, want om haar op te laten treden moet u flink in de buidel tasten. Voor een half uurtje moet u namelijk wel € 10.500 neerleggen, exclusief BTW.

Dat is echt een hoop geld, maar voor de oprechte Emma Heesters fans moet dit wel te doen zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)