De RS6-S Avant met ABT-pakket is een indrukwekkende machine die autoliefhebbers over de hele wereld doet watertanden. Het is een unieke combinatie van kracht, snelheid en luxe, en biedt rijplezier op een heel nieuw niveau. Los van de aanpassingen van ABT valt de Carbon Schwarz metallic-lak op. Dat is namelijk een Individual lak van Audi ter waarde van € 4.477.

Audi RS6-S Avant met ABT-pakket in de etalage bij VD Akker

De Audi RS6-S Avant is al een iconische auto, maar met het ABT-pakket wordt hij nog specialer. Het pakket is ontworpen om de prestaties van de auto te verbeteren. En of ‘ie dat doet! Het vermogen van de auto wordt verhoogd van 600 pk naar 700 pk en 880 Nm koppel dankzij de Power S tuning. Hierdoor is de sportieve stationwagen nu in staat is om in slechts 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u te sprinten.

Maar dat is nog maar het begin. Met het ABT-pakket krijgt de RS6-S Avant ook een agressiever uiterlijk. De voor- en achterbumpers, de zij-skirts en de diffusor zijn allemaal opnieuw ontworpen om de auto er nog imposanter uit te laten zien. Het is ongetwijfeld een auto die u niet zomaar zal ontgaan. Verdere aanpassingen omvatten de 22 Inch HR-design wielen en de nieuwe sportuitlaat met zwarte eindtip voor nog krachtiger gebrul.

Ook een ABT-interieurpakket

Het interieur is net zo indrukwekkend als het exterieur, met zacht leer, comfortabele stoelen en geavanceerde technologie. Ook hier heeft ABT zijn stempel gedrukt, want het interieurpakket matched met de blauwe stitching.

Helaas staat dit ‘one-of-a-kind’ exemplaar nog niet op de website van de autodealer in Best, maar ze hebben de desbetreffende auto met 3.100 kilometer op de teller aangekondigd op social media. De vraagprijs ligt iets onder de drie ton: €289.650 om precies te zijn.

Hier alvast de link naar de pagina waar de advertentie binnenkort zal verschijnen.