Palm Beach staat bekend om zijn palmbomen, chique boulevards, luxe jachten, witte stranden en helderblauwe zeeën. Het ene na het andere luxe appartementencomplex wordt in deze populaire strandplaats uit de grond gestampt. Mensen zijn op zoek naar een woning en vakantieverblijf in één en het appartementencomplex Forté biedt klanten allebei in één.

Het luxe appartementencomplex Forté

Het appartementencomplex genaamd Forté is gesitueerd aan de meest aanzienlijkste straten van Palm Beach genaamd Flager drive. Het gebouw is ontwikkeld door Two Roads Developmemt in samenwerking met de award winnende architect Bernardo Fort-Brescia en de Franse interieurarchitect Jean-Louis Deniot.

Forté beschikt over maar liefst 41 woningen met elk vier of vijf slaapkamers, echter springt het penthouse van het appartementencomplex er met kop en schouders boven uit. Het penthouse van Forté staat sinds een korte tijd te koop voor een bedrag van maar liefst $ 47.500.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Forté on Flagler (@fortepalmbeach)

Het penthouse met twee verdiepingen is gelegen aan de top van het Forté en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 840 vierkante meter. Het interieur kunt u volledig laten aanpassen naar uw wensen, zo kunt u er voor kiezen om vier slaapkamers te laten maken, maar dit kunt u ook uitbreiden naar maar liefst acht slaapkamers.

De moderne woning heeft torenhoge plafonds en grote ramen wat ervoor zorgt dat het penthouse een ruime uitstraling geeft en daarnaast adembenemend uitzichten heeft. Aangezien het penthouse zich op de bovenste verdieping van het appartementencomplex bevindt is een eigen lift foyer ondenkbaar.

Penthouse Forté

Foto: Two Roads Development

Het penthouse is de enige woning van het appartementencomplex die beschikt over een eigen dakterras en is dit is dan ook de echte eyecatcher van de woning. Het riante dakterras van maar liefst 668 vierkante meter is voorzien van een privézwembad en een buitenkeuken, evenals een sauna en een stoomdouche. Als kers op de taart heeft u een adembenemende 360-graden uitzicht over de Atlantische oceaan.

Talloze luxe voorzieningen

Als bewoner van het appartementencomplex krijgt u de volle 100% toegang tot talloze privé-voorzieningen, zoals een privé-eetkamer waar u een diner kunt geven voor maar liefst 24 gasten, een bioscoop, een fitnessruimte, een sauna, een stoombad en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als kers op de taart hebben bewoners toegang tot chique huisauto’s en vip-evenementen.

Bent u benieuwd naar een sfeerimpressie van Forté? Zie dan onderstaande video!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Forté on Flagler (@fortepalmbeach)