Een huis vinden is soms een ellenlange zoektocht en vergt veel moeite en geduld. Als u eenmaal een woning heeft gevonden die u wel bevalt, moet u ook maar eerst eens zien of u niet wordt overboden door een andere potentiële koper. Echter wie voor de villa in Santpoort-Zuid gaat, krijgt naast de riante villa er ook nog eens twee tiny houses bij.

Een robuuste villa met een verfijnd interieur

De villa is gebouwd in 1955, maar werd vijf jaar geleden verbouwd, waarbij er twee tiny houses werden toegevoegd aan het perceel van 1.082 vierkante meter. De buitenkant van de villa heeft een robuuste uitstraling, terwijl het interieur van de villa aristocratisch en verfijnd is. Dit heeft de woning allemaal te danken aan het werk van de architect van Osiris Hertman.

Living Funda Villa

Foto: Funda

De villa met een woonoppervlakte van maar liefst 360 vierkante meter is gesitueerd in het rustige dorp Santpoort-Zuid. De woning bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waar de de Kennemerduinen liggen. Hier kunt u terecht voor een heerlijke wandeling of een prachtige fietstocht. Dat niet alleen, want binnen enkele minuten bent u bij het strand van Bloemendaal aan Zee.

Een living met meerdere loungeplekken

Zodra u de entree binnenkomt kunt u doorlopen naar de ruime living die voorzien is van een gas open haard die zich zowel binnen als buiten bevindt. Aangrenzend aan de living is een aparte zithoek, die tevens is voorzien van een met Italiaans marmer bekleden open haard. Wie zich liever even wil afzonderen kan plaatsnemen in de televisiekamer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

De op maat gemaakt keuken is gemaakt van bruine en luxe natuursteen, wat voor een chique uitstraling zorgt. Verder zijn de keukenlades gemaakt van geëpoxeerd doorleefd hout. De keuken is voorzien van apparatuur van het Duitse merk Miele en alle apparatuur is voorzien van touch bediening, zo ook de riante ijskast en de wijnklimaatkast, waar u de wijnen van de wijnkelder op temperatuur kunt laten komen voor een diner met uw amices.

Op de bovengelegen verdieping bevinden zich de vijf slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom is voorzien van hoge ramen die uitzicht geven over de formidabele groene tuin. Verder krijgt u via twee indrukwekkende antieke deuren toegang tot de en suite badkamer die beschikt over een van Hemlock houten sauna en een Turks stoombad, die is afgewerkt met mozaïek natuursteen.

Masterbedroom

Foto: Funda

Tevens vindt u op de bovengelegen verdieping ook een walk-in-closet en een wasruimte, evenals een bescheiden sportschool, voor wie na een diner vol heerlijke delicatessen enkele calorietjes eraf wil zweten.

De tuin is voorzien van een oprit en een ruime parkeerplaats, die plaats biedt voor drie auto’s om te parkeren, en zijn aangelegd met tropisch hardhout. Verder beschikt de tuin over een kunstgras veldje waar kinderen zich kunnen uitleven met een potje hockey of voetbal.

Een royaal terras met een grote vuurkorf is de perfecte plek om op een zomerse avond met uw amices te loungen, met een glaasje bubbel in de ene hand en een geroosterde marshmellow in de andere.

Dé Tiny houses

Last but not least bevinden zich in de tuin niet één maar twee tiny houses. De tiny houses zijn gemaakt van geperste bamboe planken en beide huisjes hebben een hand geschuurde eiken houten vloer. Beide huisjes zijn voorzien van een badkamer en keuken. U kunt de tiny houses voor meerdere doeleinden gebruiken, gaat u bijvoorbeeld voor een kantoor aan huis, een loungeplek voor de kinderen of kiest u voor een gastenverblijf? De keuze is volledig aan u!

Tiny house Funda

Foto: Funda

Wie de eigenaar wil worden van deze luxe en riante villa, moet een bedrag van € 2.750.000 over de balk smijten. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u hier de advertentie bekijken!

Funda Villa