Jacob de Vries is een van de deelnemers van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde. Het programma volgt een groep van 11 Nederlandse bed and breakfast-eigenaren die op zoek zijn naar liefde. Kijkers zagen in het eerste seizoen hoe De Vries een viertal dames verwelkomde in zijn paradijselijke eigendom ‘Casa de Monte’.

B&B Vol Liefde-paradijs in de verkoop

Jacob is een geboren en getogen Fries en runt samen met zijn broer een bed and breakfast in de Portugese jongerenvakantiebestemming en badplaats Albufeira. Hier zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en zonnig weer aan het orde van de dag.

Toen er vier dames afreisde naar de badplaats om een korte periode door te brengen met de eigenzinnige en spraakmakende De Vries, voelde het huis al snel te klein. “Ze hebben zich niet echt gedragen, alsof ze op zoek naar liefde waren en enige flexibiliteit hadden”, vertelde hij. “Ik vind dat ze moreel gewoon incorrect waren.”

Hoewel hij in dat seizoen geen liefde vond, keerde hij terug op Videoland met een eigen serie. Hij vindt het nou eenmaal leuk om mee te doen aan tv-programma’s: “Camera’s zijn voor mij geen storende factor.”

Jacob resideert zelf op het terrein en verhuurt zijn villa graag privé, lezen we op zijn website Jacobinportugal. Maar voor een onbekende reden heeft hij daar geen behoefte meer aan en wil hij van de paradijselijke villa af.

Casa de Monte (B&B Vol Liefde)-04

Het uit de kluiten gewassen pand een woonoppervlak heeft van 1.500 vierkante meter met maar liefst 12 slaapkamers en 14 badkamers.

Dankzij de hoge ligging van de vakantievilla hebben bezoekers een weelderig uitzicht op de ondergelegen Atlantisch Oceaan. Het ligt op een groot perceel van 5.000 in totaal vierkante meter “met prachtig verzorgde tuinen, een 17-meter zwembad met grot en tennisbaan.”

Ook is er een prachtige yogaruimte aanwezig, evenals een game-room en een tennisbaan. Tot slot zijn er in de tropische tuin diverse zitplaatsen om buiten te eten en schitterende privé-zonneterrassen.

“Voor wie wil komen kijken heeft Jacob een speciaal prijsje gemaakt voor te overnachten en te ontbijten”, schrijft Bekende Buren. Wie het stokje van De Vries wil overnemen moet bereid zijn om € 7,9 miljoen te betalen. Het is niet de eerste villa uit B&B Vol Liefde die te koop staat, want ook Denise Harm zette haar B&B afgelopen jaar te koop. Daar was nogal wat ophef over.