Dionne Stax heeft als een charismatische journalist en presentatrice de harten van menig Nederlander gestolen. Vooral als spreekbuis van de NOS heeft ze een blijvende indruk achtergelaten in de mediawereld en daar is ze ook rijkelijk voor gecompenseerd. Want hoe zou ze anders een prachtig appartement in een chique buurt in Amsterdam Oud-Zuid kunnen veroorloven?

Tv-carrière van Dionne Stax

We kennen Dionne Stax vooral van het NOS Journaal, waar ze van 2013 tot 2019 de ochtend- en daguitzendingen presenteerde. Maar zoals u waarschijnlijk al wel weet is deze getalenteerde journalist en presentatrice nog veel meer op televisie geweest. Zo kennen we haar tegenwoordig ook van haar programma Van Onschatbare Waarde, waar verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts.

De tv-carrière van Stax is dusdanig succesvol dat de 37-jarige zichzelf op een prachtig appartement in Amsterdam heeft kunnen trakteren. Het appartement bevindt zich in Oud-Zuid, vlakbij het Vondelpark en het Valeriusplein. Overigens is dit niet haar enige woonplek, want samen met DJ Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve, vertoeft ze ook in een villa op het water te Almere.

Het Amsterdamse appartement van Dionne Stax

Het appartement is vrij bescheiden, met een totaal woonoppervlak van 85 m². Wél zijn er maar liefst drie balkons. Haar appartement is volledig gerenoveerd, maar heeft nog steeds de klassiek hoge plafonds van de traditionele Amsterdamse grachtenpanden.

Dionne Stax

Foto: Bekden Buren

De woning bevindt zich op de eerste verdieping, die via een entree met eigen trap te bereiken is. De ruime en lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Het is gezellig ingericht en beschikt over een schouw.

Via de woonkamer kunt u door een schuifdeurpartij naar de eetkeuken. Aan de linkerzijde van de eetkeuken bevindt zich een ruim keukenblok in een warme grijstint. Ook heeft Dionne Stax gekozen voor een ruime tafel waar met een groot koppel aan gegeten kan worden. Aansluitend op de keuken is een prachtig balkon van 11 m².

Verder beschikt de woning over twee slaapkamers, waarvan één master bedroom met een ruim balkon. Daarnaast is er nog een hele luxe badkamer aanwezig met een inloopdouche. Dionne Stax heeft voor dit prachtige appartement maar liefst € 785.000 neergelegd en er een hypotheek op laten vestigen van € 750.000, meldt Bekende Buren. Op hun website vindt u meer foto’s van de woning.

Dionne Stax

Foto: Bekden Buren