Het Zwitserse horlogemerk Patek Philippe staat bekend om zijn vakmanschap, elegantie en tijdloze ontwerpen. Het merk is opgericht in 1839 en heeft sindsdien een legendarische reputatie opgebouwd in de wereld van de haute horlogerie. Eén van de meest indrukwekkende horloges van Patek Philippe is de 2017 Pre-Owned Grand Complications Tourbillon Minute Repeater Perpetual Calendar. Een hele mond vol.

Pre-Owned Patek Philippe horloge

Het platina horloge combineert enkele van de meest geavanceerde complicaties die beschikbaar zijn in de horloge-industrie en vertegenwoordigt de hoogste graad van horlogetechniek en vakmanschap.

Patek Philippe-01

Het horloge heeft een 41mm kast, is gemaakt van 18k witgoud en het strakke ontwerp en de klassieke uitstraling passen perfect bij het verfijnde vakmanschap dat erin is gestoken.

Tourbillon-functie

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Patek Philippe 2017 pre-owned Grand Complications Tourbillon Minute Repeater Perpetual Calendar 41mm is het tourbillon-mechanisme. Dit is een van de meest complexe horlogemechanismen die er zijn en het zorgt ervoor dat het horloge zeer nauwkeurig blijft lopen, zelfs wanneer het wordt blootgesteld aan verschillende posities.

Patek Philippe

Een andere indrukwekkende eigenschap van de Patek Philippe 2017 pre-owned Grand Complications Tourbillon Minute Repeater Perpetual Calendar 41mm is de minutenrepetitie. Dit mechanisme slaat de tijd in minuten aan wanneer de gebruiker op een knop drukt, waardoor een prachtig geluid ontstaat dat het meesterlijke vakmanschap van het horloge benadrukt.

Meer dan € 1,1 miljoen!

Het pre-owned horloge uit 2017 is in slechts beperkte oplage geproduceerd, waardoor het een enorm waardevolle aanwinst is voor iedere horlogeverzamelaar. “Dit horloge is geëvalueerd en geauthenticeerd door een WatchBox in-house horlogemaker die in Zwitserland is opgeleid”, schrijft Farfetch bij de productomschrijving.

Goedkoop is anders. Het uurwerk wordt aangeboden op het luxe retailplatform Farfetch voor een prijs van € 1.181.740. Type op Google ‘Patek Philippe horloge’ in en u zal ondervinden dat wanneer u de prijs van hoog naar laag filtert, direct bij dit uurwerk uitkomt.

Zwitsers uurwerk