De duurste woning van de provincie Utrecht staat al enige tijd te koop, maar de eigenaar heeft weinig geluk aangezien de woning nog steeds niet verkocht is. Om toch wat geld binnen te halen, is de beslissing gemaakt om het uit de kluiten gewassen te verhuren voor een enorm maandelijks bedrag.

Het duurste huis van de provincie Utrecht

We dromen er allemaal wel van wonen in een flinke villa, maar die droom kan werkelijkheid worden als u bereid bent om een bedrag van € 20.000 per maand over de balk te smijten. Voor dat bedrag kunt u namelijk pas wonen in dit door water gescheiden huis.

De villa heeft namelijk al voor verschillende prijzen te koop gestaan, maar er is niemand die de volle mep wil betalen voor het adembenemende pand in Den Dolder. In 2020 verscheen de villa op Funda voor een bedrag van € 9.650.000, maar nadat de woning ruim een jaar in de etage heeft gestaan werden de eigenaren toch een beetje ongeduldig. Dus besloten de hulp in te schakelen van het origine Engelse vastgoedbedrijf Sotheby’s en vroegen er € 11.500.000 voor. Maar helaas. Ook deze prijs leverde niet het gewenste resultaat op.

Utrecht

De woning heeft een woonoppervlakte van 946 vierkante meter en heeft in totaal 14 kamers. Om de voordeur te bereiken moet u eerst de oprijlaan afrijden die maar liefst 300 meter lang is. Zodra dat erop zit, zal u opmerken dat u zich in een heus bos bevindt, want waar u ook kijkt, ziet u prachtige bomen en bossen.

De woning ligt volledig afgelegen door het enorme perceel van 84.700 vierkante meter, dat is even groot als ruim 16 voetbalvelden.

Het landhuis is voorzien van al het nodige comfort en luxe, maar wie toch graag een dagje buiten het huis wil verblijven kan naar restaurant De Lage Vuursche en de golfbaan, beiden zijn bereikbaar op loopafstand en hebben toegang tot een aangelegd bospad.

Als u toch liever buiten de woonwijk wil treden, dan kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer dat ook op loopafstand bereikbaar is. Niet alleen de ligging van het huis is een echte luxe, want ook de binnenkant en buitenkant van de woning zelf zijn uitgerust met het nodige weelderige elementen.

We hebben het over domotica, beveiliging, airconditioning, luxe sanitair en keukeninrichting, volledige isolatie, 1000 MB glasvezel, Sonos geluidssysteem en ga zo maar door. Alles wat u wenst in een woning, zal u hier aantreffen. Over de binnenkant van de woning is helaas niet veel bekend, aangezien de huidige eigenaar veel waarde hecht aan zijn privacy.

duurste huis van de provincie Utrecht

Toch gaan de eigenaren de woning verhuren, omdat de verkoop nu al ruim twee jaar bezig is. Echter gaat hun privacy hier wel op achteruit, aangezien er hoogstwaarschijnlijk door de torenhoge huurprijs niet maandenlang dezelfde huurder gaat zijn, want wie drie maanden wil verblijven in de enorme villa, wordt geacht € 60.000 af te rekenen. Interesse? Neem hier contact op met de makelaar.