Hawaï, een van de meest geïsoleerde eilandengroepen ter wereld, is qua flora en fauna voor velen de ultieme bestemming op deze planeet. Vandaar ook dat diverse beroemdheden en miljardairs, zoals Jeff Bezos en Mark Zuckerberg, een woning hebben staan op een of meerdere van de 137 eilanden. Ook de filmsterren Craig T. Nelson en Doria Cook Nelson lieten enkele jaren geleden een woning bouwen op Hawaï, maar zetten de woning nu te koop.

Een woning gelegen aan de kust van Kauai

De woning met een oppervlakte van 254 vierkante meter is gelegen aan de noordkust van Kauai, een eiland in Hawaï, in een klein dorpje genaamd Hanalei. Het huis komt samen met de twee aangrenzende percelen en beslaat bijna vijf hectare. Er zal dus nauwelijks iemand zijn die u stoort, aangezien de woning zo ver afgelegen van zijn omgeving.

Vindt u de woning niet groot genoeg? Dan is dat geen enkel probleem, omdat het huis samen komt met een vergunning om te bouwen. Gaat u voor een heus gastenverblijf of een speelkamer voor de kinderen zodat u soms even in rust kan ontspannen?

Werkruimte hawaï

Foto: Hawaii Life

De woning is ontwikkeld en ontworpen in 1998 door de filmsterren Craig T. Nelson en Doria Cook Nelson. Het huis is volledig omgetoverd in plantagestijl en is voorzien van een schilddak. De gelijkvloerse woning beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers en een aparte toilet. Het huis is zo gebouwd dat het net lijkt alsof u zich waant in de jungle, zo is er gebruik gemaakt van open balkenplafonds, houten vloeren en riante ramen die zorgen voor prachtige uitzichten en veel lichtinval.

hawaï bedroom

Foto: Hawaii Life

De riante living en de open, volledig uitgeruste keuken van de chef zijn perfect om uw amices en familie uit te nodigen voor een gezellige avond in het Hawaiiaanse gebied. Na het diner kan de vuurkorf aangemaakt worden om op de veranda vervolgens te genieten van marshmellows en een glaasje bubbels.

Met het aankoop van het huis wordt u niet alleen eigenaar van de woning, maar ook van een strandgevel van maar liefst 30 meter. Dit geeft de mogelijkheid voor eindeloos waterplezier, zo kunt u gaan surfen, snorkelen, een wandeling langs het strand maken of diverse watersporten uitoefenen. Wat u ook wilt doen, de keuze is volledig aan u.

Hawaï house

Foto: Hawaii Life

De woning heeft een prijskaartje van maar liefst $ 18.500.000. Een flink bedrag, maar daar krijgt u wel een hoop voor terug. Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan kunt u hier de advertentie bekijken.