Michael B. Jordan is een welbekende Amerikaanse acteur, maar probeert zichzelf ook te onderscheiden als filmproducent. Begin maart ontving hij nog een Hollywood Walk of Fame-ster en zijn nieuwe film Creed III, die hij niet alleen heeft geregisseerd, maar ook in acteert, werd op twee maart gereleased. Net voor de release besloot de Amerikaanse acteur zijn riante villa te koop zet voor een indrukwekkend bedrag. Jordan heeft de villa nog niet eens één jaar in zijn bezit, maar wilt er nu alweer van af.

De miljoenenvilla van Michael B. Jordan

De miljoenenvilla van Michael B. Jordan is gelegen in de luxewijk Enico in het met sterren bezaaide Los Angeles, om maar een voorbeeld te noemen ook Julia Roberts en Leonardo DiCaprio hebben een woning in de Amerikaanse stad.

De villa is niet alleen gesitueerd op een prachtige locatie, maar is daarnaast ook alles behalve bescheiden. Alhoewel de sleutels pas in mei 2022 werden overhandigd aan de Amerikaanse acteur, zet hij de woning nu alweer te koop. Zelf legde Jordan een bedrag van $ 12.500.000 neer voor de villa en liet een beveiligingsysteem installeren en airconditioning aanleggen voor $ 500.000.

De woning staat nu te koop voor een waanzinnig bedrag van $ 13.000.000, wat betekent dat als de villa wordt verkocht voor deze prijs Jordan break-even zou draaien.

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 1143 vierkante meter en staat op een perceel van ongeveer 5.000 vierkante meter. Het terrein is volledig omheind zodat Jordan’s privacy gewaarborgd kon blijven; gillende fans, paparazzi én dieven zijn hier niet welkom.

De woning is uitgerust over een antraciet grijze gevel en de entree van de woning is uitermate spectaculair, want de voordeur is maar liefst zes meter hoog en is gemaakt van houten panelen. Zodra u de woning binnenkomt treft u door het gehele huis grote glazen schuifdeuren aan, die zorgt voor veel natuurlijk lichtinval in de woning.

Ruim aanbod aan logeerplekken

De villa bestaat uit drie verdiepingen en wilt u zich van de ene naar de andere verdieping verplaatsen, dan kunt u gebruik maken van de lift. De woning beschikt over maar liefst acht slaapkamers, tien badkamers en daarnaast nog is vier aparte toiletten en de masterbedroom heeft een gewelfde houten lattenplafond en is uitgerust met een witmarmeren open haard voor de koude winterdagen, een luxe en suite badkamer en geweldige inloopkasten.

Het huis is uitgerust met veel verschillende entertainmentruimtes om even tot u zelf te komen, zo is er een fitnessruimte met een aangrenzende spa en een heuse wijnkamer, evenals een geluiddichte bioscoop, een bar en een buitenkeuken die is uitgerust met een grill en een heerlijke zitlounge. Last but not least beschikt het huis uiteraard over een riant zwembad om een heerlijke verfrissende duik te nemen tijdens de zwoele zomerdagen.