Als u een liefhebber bent van wat hardere muziek, dan gaat bij de naam ‘Outsiders’ vast een belletje rinkelen. In 2008 richtten Cem Araci en Murat Meijer samen Outsiders op, maar nadat Meijer in 2014 afscheid nam, ging Araci door onder dezelfde naam als solo-artiest. De Hagenees timmert zo hard aan de weg dat er inmiddels een hele snelweg door het land ligt. En daar kan hij sinds kort overheen razen in zijn nieuwe Audi RS7 Sportsback in de kleur Daytonagrijs.

‘Outsiders’ dolblij met zijn nieuwe Audi RS7 Sportsback

De hardstyle-dj speelt met enige regelmaat gigantische festivals als Defqon.1, Tomorrowland en Mysteryland plat en dat loont klaarblijkelijk. Hoeveel organisaties moeten betalen om hem te laten draaien, is niet bekend, want op zijn artiestenbureau is de prijs enkel op aanvraag. Bovendien melden zij dat wanneer de populariteit van Outsiders snel toeneemt, ook het gage zal veranderen zodat ze voor ieder “evenement een passend voorstel kunnen doen”.

Hoe dan ook, we hoeven ons niet te bekommeren om zijn salaris, want sinds kort heeft hij de sleutels van een strakke Audi RS7 Sportsback. Hij haalde ‘m eerdaags op bij VD Akker, terwijl er gewoontegetrouw nog een grote, rode stik omheen zit. De dj bedankt de autodealer op zijn eigen manier: “Bedankt voor de service en de aankomende boetes jongens” Ook mede-autofreak en conculega La Fuente feliciteert hem onder de Instagram-post van VD Akker: “Lekker maatje.”

Deze vierwielaangedreven krachtpatser uit 2020 is uitgerust met een mild-hybrid benzinemotor en levert een maximum vermogen van 441 kW (600 pk) en een Nm koppel van 800. Zelf schrijft VD Akker op hun socials: “Wij mogen Outsiders feliciteren met zijn prachtige Daytonagrijze Audi RS7 Sportback. Het is je gegund Cem!”