Jutta Leerdam en Jake Paul zijn beiden relatief jonge en ambitieuze mensen die hard werken om hun (sportieve) doelen te bereiken. Ook hebben ze samen een enorm bereik op social media en staan ze onder een vergrootglas. Toch kwam het als een schock toen bleek dat ze aan het daten.

Jutta Leerdam is innig met de Amerikaanse Jake Paul

Nationale schaatsheldin Jutta Leerdam was de afgelopen tijd in Amerika. En de gelimiteerde tijd die ze daar had, spendeerde ze voornamelijk in het gezelschap van Jake Paul, een Amerikaanse internetpersoonlijkheid, acteur, professioneel bokser en voormalig kindster. Ongemanierd, schaamteloos en toch ongelooflijk succesvol.

Hij begon zijn carrière als Vine-ster en kreeg bekendheid op YouTube door het maken van grappige video’s en stunts. Hij heeft ook in verschillende films en televisieprogramma’s gespeeld, waaronder de Disney Channel-serie ‘Bizaardvark’. Hoewel enkele Nederlanders hem al kennen vanwege zijn carrière en diverse controverses, zal het u vast niet ontgaan zijn dat hij samen met Jutta Leerdam is.

Richard Mille RM 11-03

Op zijn Instagram-account staan meerdere foto’s samen met Leerdam. Maar wat ons dan weer opviel, is dat Paul een zeer exclusief en kostbaar uurwerk draagt. Dat is niets nieuws, maar zijn Richard Mille RM 11-03 is wel heel speciaal. Het Zwitserse uurwerk is ‘Ivory’ uitgevoerd in keramiek en titanium en onderdeel van een gelimiteerd oplage van slechts 35 stuks.

Hoewel het model vanwege de schaarste niet zomaar te bestellen is, kunnen we toch een prijsschatting doen. Afgelopen jaar werd er namelijk een soortgelijk exemplaar geveild voor $ 856.000. Echter is het nog maar de vraag of het horloge van Paul echt is. De 26-jarige is namelijk vaker bekritiseerd van het dragen van nephorloges. Ai.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)