Peter Gillis en zijn ex-vriendin Nicol Kremers hebben een turbulente relatie achter de rug dat heeft geleid tot de nodige schandalen en controverse. De twee zijn uiteindelijk hun eigen weg gegaan, maar in de tussentijd moeten er nog wat dingen geregeld worden. Zoals de verkoop van de roze Fiat die Gillis ooit schonk aan zijn lieftallige wederhelft.

Geschenk van Peter Gillis

Terwijl Peter Gillis bezig is met de ontwikkelingen rondom zijn nieuwe woningen, slaagt Kremers erin om brood op de plank te krijgen door TikTok-video’s en exclusieve content op het pikante OF-platform. In februari liet ze vol trots op social media had gekocht. Maar wat bleek? Het was een cadeautje van haar toenmalige vriend. Echter wel een downgrade. Eerder reed ze namelijk een chique Mercedes-Benz en een Porsche Cayenne Hybrid.

Hoewel de twee toentertijd al duidelijk in de clinch lagen, nam Nicol haar nieuwe, felroze vervoersmiddel met alle liefde in ontvangst. Veel kilomters heeft ze niet af kunnen leggen in het roze exemplaar, want de rechtmatige eigenaar heeft ‘m te koop gezet, zo blijkt uit een advertentie op 2dehands, het Belgische equivalent van Marktplaats.

Foto: screenshot 2dehands

De Fiat 500 is volledig Gucci

Over smaak valt niet te twisten, maar deze uitvoering is niet aan iedereen besteed. Naast de roze exterieurkleur is de Fiat 500 uitgevoerd in ‘By Gucci’. “Unieke eyecatcher, professioneel gewrapt naar roze met sparkles!”, luidt de advertentie. “Gucci elementen zijn nog allemaal netjes zichtbaar zoals de logo’s, speciale velgen en ‘Guccissima’ lederen bekleding.”

Foto: screenshot 2dehands

De voormalige Fiat 500 van Nicol Kremers heeft zo’n 79.604 kilometer op de teller en heeft een panoramadak. De Italiaanse wagen verkeert in een “in zeer goede en nette staat”, maar is dus wel een Tikkeltje ordinair. Toch is er vast wel iemand die er oren naar heeft. Over prijzen kunnen we momenteel nog niets zeggen, want daar moet nog ‘nader overeen worden gekomen’.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Andre, een medewerker van Peter Gillis. Zodra er een akkoord is over de prijs kan de volgende eigenaar ‘m op komen halen bij vakantiepark Blauwe Meer in Lommel.

Peter Gillis

Foto: screenshot 2dehands