Met een kwart miljoen kunt u een hoop doen. We dromen al weg bij het idee van een nieuwe sportwagen, een jacht of diverse vakanties naar de meest exclusieve bestemmingen. Maar voor dit bedrag kunt u ook een uurtje muziek maken in de ruimte waar niemand minder dan de Canadese rapper Drake zijn wereldwijde hits creëerde

Studio van Drake te huur

De studio bevindt zich in zijn gigantische herenhuis in Toronto, zijn geboortstad, en beschikt over alle apparatuur die Drake hoogstpersoonlijke gebruikt om zijn muzikale meesterplannen te smeden. In een eerdere Tweet zei Stufinder dat ze “op de hoogte zijn van de thuisstudio van Drake die op onze app staat vermeld.

De aanbieding van studio werd vermeld op Stufinder, een app waarmee artiesten opnamestudio’s kunnen boeken. De lijst zorgt ervoor dat fans geen hoge verwachtingen krijgen of zich teleurgesteld voelen na afscheid te hebben genomen van het forse bedrag van $ 250.000 per uur; de lijst verduidelijkt: “Drake-functie is niet inbegrepen.”

Stufinder kon haast niet geloven dat de advertentie echt was en besloten daardoor eerst contact op met Drake’s team om het te verifiëren. “We hebben contact opgenomen met Drake en zijn team om bevestiging te krijgen dat hij inderdaad zijn thuisopname op onze app heeft vermeld”, Jon Greeer, hoofd van Stufinder’s PR. “Sessieverzoeken kunnen naar de studio worden gestuurd, maar om oplichting te voorkomen, hebben we de mogelijkheid voor de studio onderbroken om boekingen te accepteren totdat we een bevestiging hebben ontvangen.”

Eerste boekingen stromen binnen

Hoewel de aanbieding bevestigt dat Drake noch een geluidstechnicus bij de boeking zullen worden betrokken, lijken voorzichtig de eerste geïnteresseerde partijen binnen te druppelen. Zoals de rapper Riff Raff, die als eerste twee uur in Drake’s thuisstudio heeft geboekt voor $ 500.000. Geen korting bij meerdere uren dus.

De studio is absoluut een hoogtepunt van de woning, maar zeker niet de enige. Het statige mansion kent namelijk schitterende hallen met tientallen kroonluchters, badkamers volledig opgetrokken uit marmer en peperdure piano’s.