Op zoek naar een ongeëvenaarde luisterervaring, zonder in te hoeven leveren op stijl? De nieuwe PI7 S2 Earphones van Bowers & Wilkins zijn hét antwoord. Deze oordoppen met een matte afwerking zijn ontworpen met de hoogste normen van kwaliteit en vormen een weerspiegeling van de reputatie van het toonaangevende Britse audiomerk. “Luister naar muziek en films zoals de artiest het bedoeld heeft.”

PI7 S2 Earphones van Bowers & Wilkins

De draadloze oortjes zijn gemaakt van de fijnste materialen, voelen superieur aan en bieden de luisteraar een meeslepende luisterervaring. Keer op keer. De PI7 S2 Earphones beschikken over een geavanceerde technologie die zorgt voor een onberispelijke geluidskwaliteit, ongeacht het genre of de stijl van de muziek.

B&W

De prachtig vormgegeven PI7 S2 Earphones zijn voorzien van een hybride driver configuratie. Deze constructie zorgt voor een indrukwekkend geluidsbereik dat zich uitstrekt van een diepe bas tot heldere hoge tonen. Wij van Pure Luxe hebben dan ook niets aan te merken op de geluidskwaliteit. Ze hebben een helder, gebalanceerd geluid en zijn geschikt voor zo goed als alle muziekgenres.

“Kleine maar krachtige tweerichtingsaandrijfunits in elk oordopje werken net als hoogwaardige luidsprekers en creëren een rijk, meeslepend geluid – van diepe en krachtige bassen tot expressieve en gedetailleerde hoge tonen, en alles daartussenin.”, schrijft B&W zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bowers & Wilkins (@bowerswilkins)

Gestroomlijnd uiterlijk en Bluetooth 5.0

Met behulp van de nieuwste Bluetooth 5.0-technologie en aptX Adaptive codec bieden ze niet alleen flexibiliteit, maar ook een betrouwbare verbinding en een naadloze geluidsoverdracht.

De oortjes zijn ook voorzien van aanraakgevoelige bedieningselementen, waarmee we muziek kunnen afspelen, overslaan én pauzeren, telefoontjes kunnen opnemen of zelfs een spraakassistent oproepen. De oordoppen kunnen we met recht omschrijven als strak en verfijnd, met een prachtige matte afwerking die zorgt voor een luxueuze en moderne look en feel.

De PI7 S2 Earphones worden geleverd met een strakke case die is ontworpen met dezelfde aandacht voor detail als de oortjes zelf. De oplaadcase bevat een geïntegreerde batterij die de oortjes meerdere keren kan opladen voordat ‘ie zelf aan de lader geslingerd worden.

Op een volle lading bieden de oordopjes vijf uur luisterplezier, maar zoals we zeiden, is het mogelijk om met behulp van de oplaadetui de oordoppen meerdere op te laden. Het resultaat? 18 uur aan luisterplezier. Perfect om mee te nemen op reis of iets dergelijks.

Maar daar houdt het niet bij op. In de doos treffen we ook een oplaadkabel (USB-C) aan, evenals een mini jack-kabel naar USB-audiokabel en drie maten oordopjes (S/M/L).

Satin black, midnight blue of canvas white

Kortom: de in-ear oordoppen zijn een uitstekende keuze wie zoekt naar superieur geluidskwaliteit, draagcomfort, een lange batterijduur en een stijlvol ontwerp. De premium oordoppen kosten € 399 en zijn verkrijgbaar in het ‘satin black’, ‘midnight blue’ of ‘canvas white’. Bestel ze hier!

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins produceert ook hoogwaardige koptelefoons, zoals deze James Bond-editie en een exemplaar in samenwerking met autofabrikant McLaren.