Afgelopen jaar verkocht Drake maar liefst drie huizen, waaronder ‘Yolo Estate’, nadat hij de villa van Robbie Williams kocht voor $ 75 miljoen. Dat de rapper met stenen aan het schuiven is, moge duidelijk zijn. Hetzelfde geldt voor het feit dat nog lang niet uitgespeeld is.

Californische landgoed van Drake

De Canadese rapper Drake, die zijn thuisstudio in Toronto verhuurt voor een duizelingwekkend bedrag, heeft daarnaast ooit ook een periode landgoed in de chique wijk Trousdale Estates in Beverly Hills, Californië, gehuurd. Het pand, ontworpen door het Zuid-Afrikaanse bureau SAOTA, heeft een oppervlakte van 1.687 vierkante meter en beschikt over zeven slaapkamers, tien badkamers, een bioscoopzaal met 20 zitplaatsen en een fitnessruimte.

Drake

Foto: The Beverly Hills Estates

Het huis is volledig gerenoveerd en heeft moderne voorzieningen zoals een open keuken en een wijnkelder. Buiten is er een groot zwembad, een basketbalveld en een buitenbar. Het pand biedt ook een prachtig uitzicht op de stad en de oceaan. Andere spectaculaire voorzieningen zijn de wijnkelder met 2000 flessen, het wellnesscentrum met sauna en stoom- en massageruimtes, een fitnessruimte en de diverse kunstwerken die contrast bieden ten opzichte van de glazen ramen en neutrale kleurtinten.

Drake is echter niet de eerste beroemdheid die in deze buurt woont, aangezien veel andere A-listers hier ook hun thuis hebben, waaronder Jennifer Aniston en Ringo Starr.

Foto: The Beverly Hills Estates

Prijsverlaging

Het landgoed bood Drake de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de luxe levensstijl waar hij bekend om staat. Maar hij heeft talloze andere bestemmingen waar hij dat kan doen, dus kwam er een eind aan zijn huurperiode. De woning stond aanvankelijk te koop voor $ 65 miljoen,, maar nadat die prijs niet het gewenste resultaat opleverde, heeft de anonieme eigenaar $ 3 miljoen van de richtprijs afgesnoept, meldt Dirt.

Misschien wil Drake wel de sleutels overnemen. Het geld klotst bij hem thuis toch tegen de plinten. Als een van de best verdienden artiesten wereldwijd beschikt hij naar verluidt over $ 250 miljoen.