ISA Yachts, een gerenommeerde naam in de jachtbouw, heeft de Gran Turismo-lijn uitgebreid met een nieuwe 70 meter lang plezierjacht. Met een combinatie van verbluffende esthetiek, luxueuze voorzieningen en uitstekende prestaties belichaamt deze jacht de essentie van modern design en vakmanschap. Het belooft een onvergetelijke ervaring op het water te zijn.

70 meter lang superjacht Gran Turismo

Het eerste dat opvalt aan de Gran Turismo 70 is haar opvallende exterieurontwerp. Met strakke lijnen, een gestroomlijnde romp en een uitgebalanceerd profiel trekt dit superjacht onmiddellijk de aandacht. Het is tevens het eerste model in de serie dat is ontworpen door de veelgeprezen Italiaanse ontwerper Enrico Gobbi.

Gran Turismo-04

De staalgrijze romp zorgt voor samen met het glas over de hele lengte van het schip voor een visueel spektakel. Tegelijkertijd is er een een naadloze overgang tussen het interieur en de buitenwereld gecreëerd. Alle vloeren zijn gemaakt van hetzelfde hout, waardoor deze overbrugging nog beter verstrekt wordt.

Gran Turismo

Met een overvloed aan ruimte biedt dit jacht accommodatie voor maximaal 12 gasten in zes prachtig ingerichte en-suite hutten in een rustgevend en neutraal palet. Elke hut is ontworpen met oog voor detail en biedt een oase van rust en privacy. De eigenaarsssuite is voorzien van kamerhoge, panoramische ramen.

Vanuit de eigenaarssuite directe privé-toegang tot het zwembad en helikopterplatform

Vanwege de gunstige ligging van de suite van de eigenaar op het bovendek biedt het een directe privé-toegang tot het zwembad, de lounge en (optioneel) een helikopterplatform.

Verder horen de strandclub met een bar, led-televisiescherm en grote neerklapbare platforms aan weerszijden en in de richting van de achtersteven van het schip tot de absolute hoogtepunten van het nautische project.